ŠOK PRIZNANJE BIVŠE ZADRUGARKE: Molila da uđe u rijaliti, bežala je od PROBLEMA!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja Bajrami otvorila dušu o boravku u "Zadruzi"!

ŠOK PRIZNANJE BIVŠE ZADRUGARKE: Molila da uđe u rijaliti, bežala je od PROBLEMA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pevačica Olja Bajrami, koja je svojevremeno bila učesnica rijaliti programa "Zadruga" tokom druge sezone, nedavno je otkrila razloge koji su je naveli na odluku da se priključi ovom šou programu. Bez imalo okolišanja, Olja je priznala da je tada prolazila kroz težak period u svom životu, te da je osećala potrebu da pobegne od problema koje je imala u spoljnom svetu.

- Više i ne pamtim to svoje učešće. To je bilo pre 5 godina. Moram da objasnim po hiljaditi put, da ne znam šta mi je bilo. Ja sam izbacila pesmu "Mesečar“ koja je postala veliki hit i počela sam da radim. U međuvremenu sam objavila još jednu pesmu "Ruzmarin“. Ali imala sam privatno ogromne probleme i više nisam znala šta ću sama sa sobom. To sada zvuči neverovatno – ispričala je pevačica.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Olja Bajrami

- Bila sam toliko isfrustrirana i uplakana. I tužna. Htela sam da pobegnem iz realnog sveta i ušla sam u onu ludaru tamo. Zvala sam svoga prijatelja i molila ga da uđem tamo, a on se krstio i levom i desnom - dodala je.

Priznala je i da joj nije nimalo žao što je učestvovala u rijalitiju, ali verovatno to sada ne bi ponovila.

- Uradila sam to. Iskrena da budem, ne kajem se. Bilo mi je super iskustvo, videla sam šta ne želim da budem. Ja mogu sve, ali ne želim. Možda zvuči pretenciozno, ali tako je. Da mogu da vratim vreme ne bih ušla nikad ali ne kajem se što sam bila tamo – izjavila je Olja za Grand.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Olja Bajrami

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading