HOĆE LI ON ŠA DOĆI GLAVE? Šok-bomba pred večerašnju emisiju, Mateja Matijević dobio poziv za Elitu!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matijević otkrio da je dobio poziv od produkcije popularnog rijalitija!

HOĆE LI ON ŠA DOĆI GLAVE? Šok-bomba pred večerašnju emisiju, Mateja Matijević dobio poziv za Elitu!

Foto: printscreen/RED TV/Pink

Bivši zadrugar i nekadašnji fudbaler Mateja Matijević juče je bio gost voditelja Predraga Radosavljevića u emisiji "Lično sa", koju možete pogledati na kanalu Republika TV-a. Između ostalog, Mateja se osvrnuo na svoje učešće u rijalitiju "Zadruga", te otkrio da se kaje što je ušao tako mlad u ovaj projekat.

- Dao sam sebi obećanje da ću totalno promeniti neke svoje navike. Totalna disciplina bez nekih nepotrebnih stvari u životu. Za sada ide odlično. Nešto sam baš razmišljao skoro... Kajem se što sam ušao u rijaliti u 23. godini, mislim da je to jako rano. Nisi formirana ličnost, nisi zreo, donosiš neke odluke zbog kojih ti je posle žao, prezentuješ neki vid ponašanja zbog kojeg te je kasnije blam... Mislim da bi bilo idealno da se to desilo sada u ovim godinama, kada imam 27. Stasao sam, zreo sam - istakao je Matijević, te priznaje da se povukao kako bi radio na sebi:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mateja otkrio da se kaje što je mlad ušao u "Zadrugu"

- Trudim se da saniram sve svoje mane. Upao sam u neki period života kada želim da budem što bolji na svakom polju. Mnogi ne mogu da me prepoznaju, ali smatram to komplimentom. Znam kako su me gledali ljudi, kako sam se prezentovao u rijalitiju, uočio sam sve svoje mane... Povukao sam se, ljudi su primetili da me nema. Došao sam do nekog perioda života kada sam mnogo pričao sam sa sobom i rešio sam da menjam neke stvari za koje smatram da nisu okej. Stao sam sa dve noge na zemlju, više ne letim!

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mateja priznaje da je sad sazreo

Njegova izjava iznervirala je jednog korisnika na Jutjubu, koji je ostavio komentar ispod našeg klipa.

- Ma da, kaješ se, možeš da se kaješ jedino i da ti bude krivo što te nisu pozvali, a nisu zato što si nebitan. Nemaju te šta ni zvati, p*derac - napisao je jedan korisnik.

Iako Mateja obično ne odgovara na komentare na društvenim mrežama, odlučio je da prekine tišinu.

Republika

Foto: Youtube.com/RepublikaTV

Mateja otkrio da je dobio poziv za "Elitu"

- Prvi put posle 100 godina odgovaram na komentar. Prva stvar, akcenat je na tome što sam ušao MLAD, a ne ušao ikada. Ne kajem se što sam ulazio. Druga stvar, zvali su me ove godine, nisam još uvek spreman za ponovno ulaženje. Treća stvar, tata ti je p*derac. Poz - odgovorio je Matijević ovom korisniku.

Matejin ulazak bi promenio mnoge stvari, a sigurno bi najviše poremetio Nenada Aleksića Ša, kome su slaba tačka bivše ljubavi njegovih nekadašnjih i sadašnjih devojaka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mateja je Ša bolna tačka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading