HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ! Besna na ćerku, pa pomenula više muškaraca! Ovo se njenoj naslednici ne bi svidelo!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka učesnice Elite zgrožena stvarima koje gleda preko malih ekrana!

HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ! Besna na ćerku, pa pomenula više muškaraca! Ovo se njenoj naslednici ne bi svidelo!

Foto: youtube.com/pink.rs

Majka učesnica Elite Miljane Kulić Marija Kulić, kaže da je ubeđena da njenu ćerku ne zanimaju ponude da u rijalitiju ima seks sa više osoba istovremeno, kao i da ponekad nema pojma zašto tamo radi stvari koje u spoljnom svetu sigurno ne bi. 

Foto: ATAImages, Pink/Printscreen

Marija Kulić Miljana i Darijan Radomirović

 

Ne interesuje me to šta su Uroš i Sneža Kušadasi predlagale mojoj ćerki, njihov problem je ovo. To su za mene boleštine, kad čujem trojke, četvorke, ja sam konzervativna žena i nikada nisam odobravla takve stvari i razumela. Imaju pravo da rade šta hoće i da pričaju u rijalitiju šta hoće, Miljana nije u tom fazonu, i nakon onog jučerašnjeg intervjua, da ne zna što to radi, da joj je dosadno, i da joj treba samo neko, da zagrli i poljubi. Što joj to treba ja stvarno ne znam, da ona ne može da povede toliko računa o svom ponašanju van svake pameti mi je, više nije za komentarisanje veĆ za ignorisanje. Ako nju nije sramota mene još manje, moje je bilo da kažem, ja sam je kritikovala, njen život nekka radi šta hoće - rekla je Marija za Pink.rs, pa je prokomentarisala i odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, koji su već neko vreme u turbulentnom odnosu:

- Mislim da Miona ne voli Nenada, a on pošto poto traži svoju sreću, međutim, ne može da je nađe jer je zahtevan. Preterano je posesivan, u svemu preteruje. Traži preterano pažnje, koju neće da dobije ni od koga. Pogrešni su mu izbori ti jer traži mlade devojke, on je sve to prošao i nema strpljenja i živaca za njihovu mladost. Miona je ušla sa njim u vezu da ima neku priču u rijalitiju, da snime neki duet misleći da će pored njega biti poznatija ili imati više nastupa, isključivo zbog muzičke karijere. Naravno da ga ne voli, nije joj stalo do njega, čak se i srami njegovog ponašanja, drži se uz njega, kad je već počela, da naprave nešto. Ništa dugoročno ne predviđam za njih, Ša treba da ode kod psihologa, da popriča, da ima terapije. On sa ovim ponašanjem nece zadržati ni jednu devojku. On nije loš, ali za ljubavne odnose što dalje da se beži. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading