AU, KAKAV BLAM! Učesnice se zbog ROLEKSA otimaju za Panteru, Slađa svojim ponašanjem dotakla SAMO DNO!

Autor:

Zadruga

10.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne biraju način da ga osvoje i dođu u prvi plan!

AU, KAKAV BLAM! Učesnice se zbog ROLEKSA otimaju za Panteru, Slađa svojim ponašanjem dotakla SAMO DNO!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica rijalitija "Elita", Slađana Lazić, večeras je priznala svom cimeru Stanislavu Krofaku da joj je on zapao za oko odmah nakon što su oboje ušli u Belu kuću. Ova izjava izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula brojne rasprave među fanovima popularnog rijalitija.

Slađana je otvoreno razgovarala sa Stanislavom o svojim osećanjima, izražavajući simpatije prema njemu i time dodatno začinjavajući dešavanja u "Eliti". Ova priznanja su izazvala burne reakcije među publikom, koja već nestrpljivo iščekuje dalji razvoj situacije u Beloj kući.

- Ja sam priznala da mi staje oko na tebi. Izgledaš kao milion dolara. Meni ovde govore da si ti zaljubljen u Mionu, pa kakver veze to ima? Ovde su ljudi oženjeni bili, pa su se razveli - rekla je Slađa.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Slađa Lazić i Stanislav Krofak

- Slađo, volela bi ti... - dodao je Boža.

- Ja sam iskreno rekla šta imam. Je l' ja ne smem pored Stanislava da sedim kao pored ostalih? Što ja nešto ne bih smeja? Ja radim šta želim. Iskreno, Stanislave, najzgodniji si ovde - kazala je Slađa.

Očekuje se da će ova tema biti dodatno istražena u narednim danima, dok se "Elita" nastavlja sa svojim uzbudljivim tokom i intrigantnim obrtima. Iako su sve oči trenutno uprte u Stanislava i njegovu bivšu devojku Mionu Jovanović, sigurno će Slađa uspeti da se izbori za malo pažnje, i neko pitanje publike o odnosu sa Panterom. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak i Miona Jovanović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading