ĐEDOVIĆ BESNO NAPUSTIO EMISIJU: Haos u Eliti, ovo od njega niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka drama trese Elitu, prijateljstvo pred pucanjem!

ĐEDOVIĆ BESNO NAPUSTIO EMISIJU: Haos u Eliti, ovo od njega niko nije očekivao!

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Na imanju rijalitija "Elita", tokom podneva, došlo je do neočekivane situacije koja je šokirala publiku. Glavna tema razgovora bila je mišljenje ženskih takmičarki o muškarcima i njihovim stavovima o jačem polu. Dok su učesnice iznosile svoje stavove, Marko Đedović je burno reagovao, čak urlajući na jednu od njih.

Marko Đedović je poznat po tome što nema dlake na jeziku, ali ni to nije pripremilo publiku na njegovo ponašanje tokom razgovora o muško-ženskim odnosima. U jednom trenutku, Đedović je prekinuo izlaganje svoje jako dobre drugarice Milene Kačavende, iznoseći vrlo oštre komentare.

- Ko ti j*be mater bre, Milena Kaćavenda!? Idi pa se j*bi s nekim drugim - rekao je Marko. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda Elita

- Kakve su ovo prozivke na Samirov račun? - pitao je voditelj. 

- Vidi... - krenula je Milena sa pravdanjem.

- ‘Ajde more, k*njatorke. Pravite od muškaraca pi*ke, zato posle nemate sa kim da se j*bete - urlao je Marko iz pušionice, napustivši crni sto. 

Ovakvo ponašanje je iznenadilo mnoge, a posebno je bilo šokantno što je Đedović urlao na svoju prijateljicu Milenu Kačavendu pred svim učesnicima i publikom, što niko nije mogao da očekuje jer mnogo vremena provode zajedno i do sad nisu imali ovakve situacije. Njegovi komentari su izazvali burne reakcije i postavilo se pitanje kako će se ova situacija odraziti na odnose među takmičarima u daljem toku rijalitija.

Republika

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda i Marko Đedović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading