HITNO SAOPŠTENJE VELIKOG ŠEFA: Takmičari Elite nisu ni slutili šta moraju da URADE!

Autor:

Zadruga

06.03.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef iznenadio učesnike popularnog rijalitija!

HITNO SAOPŠTENJE VELIKOG ŠEFA: Takmičari Elite nisu ni slutili šta moraju da URADE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Veliki šef je danas poslao pismo na adresu Bele kuće, te obavestio učesnike "Elite" da je vreme za zanimljiv izazov. Žene i muškarci su morali da odaberu po dva predstavnika, koji će drugim učesnicima da lakiraju nokte na nogama.

- Draga Elito, s obzirom na to da se približio Osmi mart, odlučili smo da postavimo obračun, za početak će to biti obračun u mazanju noktiju, dve devojke moraju namazati nokte na nogama svim ženama, takođe i dva muškarca, odaberite dva muškarca i dve žene - glasilo je pismo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lejdi Di čita pismo

Takmičari su odabrali Milenu Kačavendu i Anitu Stanojlović, kao i Lepog Miću i Marka Janjuševića Janjuša.

Janjuš je uzeo roze lak i krenuo da lakira nokte Uroša Stanića, koji je uživao u tretmanu. 

Anita je za par minuta nalakirala nokte Marije Malivuk i Sare Marbelje, dok je Kačavenda odabrala Jovanu Tomić Matoru i Aneli Ahmić.

Mića je odlučio da krene da lakira nokte svima redom. Brzo se bacio na posao, što je uticalo na kvalitet njegovog rada.

Nakon ovog izazova, Veliki šef je poslao još jedno pismo na adresu Bele kuće, te otkrio učesnicima da je vreme da počne radio-emisija "Amnezija".

- Draga Elito, pre svega šaljemo Mileni i Janjušu dnevnicu za prošlu emisiju, a sada je vreme da počne nova "Amnezija". Jedva čekamo da vidimo šta su priredili Janjuš i Milena. I danas će radio-emisija biti emitovana na televiziji Pink, kao i na frekvenciji 91,3 MHz. Nadamo se da će učesnici koji ne učestvuju slušati i komentarisati ono šta se dešava u emisiji. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo, a voditelji su se odmah bacili na posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading