KIJA KOCKAR OPALILA ANITI ŠAMAR REALNOSTI: Raskrinkala Anđela, sledi im RASKID!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u Šimanovcima!

KIJA KOCKAR OPALILA ANITI ŠAMAR REALNOSTI: Raskrinkala Anđela, sledi im RASKID!

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković su bili prvi koji su nastupali na Ljubavnoj Elitioviziji, oni su odabrali pesmu pesmu "Jabuke i vino". Njihov scenski nastup je bio obeležen Anitinom crnom elegantnom kombinacijom, naglašenom crvenim ružem i minđušama, dok je Anđelo odabrao crnu kombinaciju koja je upotpunila njihov skladan izgled.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija koji su se bavili detaljnom analizom njihovog izvođenja. 

- Prvo da pohvalim Milana za trud. Što se tiče vas dvoje, ja sam odmah izvadila bubicu za pevanje. Ne znam ni ja da pevam, tako da verujem da i drugi vade bubice kada i ja zapevam. Jako ste lepi, drago mi je da vas vidim zajedno. Anita, ti nisi lezbijka, drago mi je da si svoje opredeljenje pokazala. Verujem da je razlog lažnoj svadbi deo tvoje mladosti. Ti si strejt devojka, drago mi je da si pošla svojim putem - govorila je Tamara. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Tamara Đurić

- Ja stojim pri tome da sam volela i da sam bila zaljubljena. Jovana je ta koja je to otkrila u 23 godini - dodala je Anita.

- Ali ti si otkrila, a već si se predomislila. Ne možemo da ti se sviđamo i Bora i ja. Ako ti je bio hir, onda si trebala da kažeš: "Probala sam, ovo je bio moj hir", a ne da se udaješ - rekla je Tamara.

- Anđela znam, ne kažem da nema emocije, prelep su par, potpisujem da će leto biti rastavljenje - rekla je Kija.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović

- Mnogi su govorili da ću je šutnuti posle dve nedelje, imam dovoljno godina da znam šta radim, nema potrebe da izigravam budalu koja će šest meseci da izigrava budalu - odgovorio je Ranković.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

17.02.2024 05:55

KIJA...svaka ti čast...zlo ne može da pobedi...ali sve je moguće...podržavam i tebe i NADICU..RETKO STE PODRŽANI I OPRAVDANI POBEDNICI...

Auuuu

18.02.2024 11:39

Ala je poruznela.Mala debela.Nije bila takva.Sta joj se izdesavalo.Da nije opet prevarena i ostavljena.