PRODUKCIJA EMITOVALA MATORINU NOĆNU MORU: Anita i Anđelo napustili Belu kuću, Tomićeva RONI SUZE!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u Eliti!

PRODUKCIJA EMITOVALA MATORINU NOĆNU MORU: Anita i Anđelo napustili Belu kuću, Tomićeva RONI SUZE!

Foto: TV Pink/printscreen

Današnji dan u rijalitiju "Elita" bio je rezervisan za posebnu aktivnost - parovi su imali priliku da pogledaju svoje ljubavne klipove. Jedan od njih bio je klip ljubavi između Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, koji je posebno emotivno pogodio učesnike. Svi parovi su pažljivo pratili klipove, a reakcije su bile različite.

Anđelo Ranković i Anita su odlučili da preskoče gledanje ovog klipa i napuste Belu kuću, dok je Matora hrabro odlučila da se suoči sa svojim emocijama. Dok je gledala uspomene sa svojom bivšom ženom, Matora nije mogla da suzdrži emocije te je zaplakala, pokazujući svoju ranjivu stranu pred ostalim učesnicima.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora

Njena reakcija sigurno će biti tema za komentarisanje u različitim emisijama, pogotovo jer je u poslednje vreme pričala kako prema svojoj još uvek zakonitoj ženi Aniti više nema osećanja, ipak suze su je danas odale, pa je jasno da emocije ka Stanijlovićevoj još uvek nisu ugašena i da joj teško pada da gleda trenutke u kojima su bile zajedno. 

Pored toga što je Matora morala da se suoči sa njenim ljubavnim snimkom sa Anitom, takođe je gledala i njene dva klipa najlepših trenutaka sa Anđelom, na koje se trudila da ostane ravnodušna, ali joj sigurno nije bilo lako. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković napustili Belu kuću

Mnoge je začudila Anđelova reakcija jer nije bilo očekivano da neće imati grbrosti da se suoči sa momentima koje su prošle Anita i Matora tokom odnosa, zbog čega se sa svojom devojkom napustio Belu kuću i pokrenuo lavinu komentara kod svojih cimera tim potezom, ali i na drušvenim mrežama gde se priča o svakom njihovom koraku. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading