JELENA I IVAN SU ISPUŠENE MUŠTIKLE! Anita besna na na Ilićku, urnisala je pred svima za crnim stolom!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama za crnim stolom!

JELENA I IVAN SU ISPUŠENE MUŠTIKLE! Anita besna na na Ilićku, urnisala je pred svima za crnim stolom!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Anita Stanojlović kaže da je ne zanima šta joj Jelena Ilić priča iza leđa, pa je nazvala ispušenom muštiklom, zajedno sa Ivanom Marinkovićem. Ona je rekla da je čula kako Jelena priča o tome kako je i da li sama platila silikone, pa je nastala opšta pomenja.

- Čula sam da Anita nema novca za silikone i da su ponudili da joj ih plate - rekla je Jelena, a Stanojlovićka se nadovezala:

- Ne znam šta ima Jelena da komentariše moje telo i novčanu situaciju. To ko je meni šta platio nju ne treba da zanima. Najgore je kad se žena ne bavi sobom, nego gura nos tamo gde mu nije mesto.

Foto: RED TV Printscreen

Jelena i Ivan Marinković

 

Podsećamo, animozitet između Jelene, Ivana i Anite traje već neko vreme, pa se često čarkaju za crnim stolom.

Inače, Anita se redovno svađa i sa Jovanom Tomić Matorom, koja joj prebacuje za sve otkako je vara sa Anđelom Rankovićem. Nedavno je stiglo pitanje za Jovanu u kojem je neko želeo da ona objasni šta je to priuštila Aniti Stanojlović, pošto stalno govori kako je sa njom bila iz koristi, a uvek izbegne da prizna koja je suma novca koju je dala na nju. 

- Stalno provlačiš kako je Anita bila iz koristi sa tobom, na pitanje voditelja koliko si para potršila na nju vešto izbegavaš odgovor - glasilo je pitanje.

- Ja sve što sam dala, osetila sam to, normlano mi je to bilo. Kažem iz nekih drugi stvari da je bila - govorila je Matora.

Foto: ST/Nikola Mutić, Shutterstock

Jovana Tomić Matora

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

16.02.2024 08:42

BRAVO ANITA.