ŠA SE PONAŠA KAO PRAVI BOLESNIK! Branka urnisala repera! Evo šta je još otkrila iz spoljnog sveta! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je on nezrela ličnost psihički, nažalost, ili ima neku strašnu traumu od ranije!

ŠA SE PONAŠA KAO PRAVI BOLESNIK! Branka urnisala repera! Evo šta je još otkrila iz spoljnog sveta! (FOTO)

Foto: e-stock, youtube.com/Premijera Official

Striptizeta Branka Blek Rouz kaže da ima razne informacije o tome kako se učesnik rijalitija Elita Nenad Aleksić Ša ponašao u vezama sa raznim devojkama, pa ga je nazvala bolesnikom.

S obzirom na godinekoje ima, Ša deluje nezrelo. Čovek u tim godinama, sa tom karijerom se bruka, to je moje mišljenje. Bruka se! Deluje nezrelo, kao neki šiparac, upotrebiću žargon. Mislim da ni deca u pubertetu ne bi imala takvo neko ponašanje, takve izjave... Postupci, mislim, strašno! Odgledala sam jedan klip kada doživljava panične napade zbog bezrazložne ljubomore, to ne priliči ni klincima pubertetlijama, a kamoli njemu. Toliko se iskompromitovao i ranije... Privatno ga ne znam, ali nije smeo ovo sebi da dozvoli - priča Branka i dalje dodaje da su ovakvo ponašanje uzrokovale pređašnje traume u vezama: 

Foto: V. Lukić

Branka Blek Rouz

 

Očigledno je on nezrela ličnost psihički, nažalost, ili ima neku strašnu traumu od ranije, emotivni hendikep koji ispoljava ovako. Takav će uvek biti, u svim vezama, nikada se neće promeniti. Sve je do njega, vuk dlaku menja, ali ćud nikada. Mislim da je ovo neka teška trauma koju vuče, posledica emotivnog razočaranja od ranije. Ljudi imaju te neke psihotraume koje vuku godinama, to se obično odražava i u drugim vezama. Gledala sam kada je iz čista mira napao Uroša dok je pušio cigaretu u pušionici, on je vikao:"Pusti me, pušim cigaretu", on ga je napao iz čista mira. Eto vam primer, nevezano za ljubav. To je, po meni, psihopata. Ti, ako si zrela ličnost, šta ćeš da ideš za klincem Urošem, spopadaš ga, maltretiraš... To mi deluje bolesno, psihopatski.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading