ŠA JE POSESIVAN I LJUBOMORAN DO DASKE! Reperov otac otkrio šta misli o svađama koje njegov naslednik ima s Mionom! Evo kako gleda na njihov odnos!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislim da je Ša super, polako ide ka tome da bude onaj stari Nenad koji je u spoljnom svetu, tvrdi reperov otac.

ŠA JE POSESIVAN I LJUBOMORAN DO DASKE! Reperov otac otkrio šta misli o svađama koje njegov naslednik ima s Mionom! Evo kako gleda na njihov odnos!

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink

Otac učesnika Elite Nenada Aleksića Ša Zoran Aleksić kaže da ga ponašanje sina u Beloj kući ne iznenađuje, jer je svestan toga da ima problema sa ljubomorom. On kaže da nikada nikoga ne dira prvi, ali da burno reaguje ukoliko ga neko svesno isprovocira.

Mislim da je Ša super, polako ide ka tome da bude onaj stari Nenad koji je u spoljnom svetu. U odnosu sa drugarima on je korektan, sa svima je okej, nikoga ne dira prvi, ali kada ga neko dira zna da odgovori - kaže Zoran za Pink.rs i dalje otkriva šta mislio o njegovom odnosu sa Mionom Jovanović:

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Zoran Aleksić i Nenad Ša

 

- Te njihove prepirke su mi simpatične! Nema fizičkih nasrtaja koji su realni, kao što ljudi funkcionišu napolju, tako i oni funkcionišu unutra, sve manje i manje imaju svađice, sve su to bockanja između njih, mislim da su lep par i da lepo funkcionišu. Ljubomora je nešto što čovek nosi u sebi, on je takav, posesivan do daske, daje se u tim vezama 100 posto i možda očekuje da mu tako neko vrati. Miona je malo rezervisanija, ali ja vidim da se menja, uhvati ga za ruku, maze se i pričaju. Na kraju krajeva, svaka veza koja krene u negativnom smeru se na kraju smiri. Možda je malo hladnija, ali vidim da se privikavaju jedno na drugo i trude se da im reakcije nisu ishitrene. Miona ima svoje mane, ima i moj sin, tako da tek treba da rade na tome da sve isprave i nastave dalje kako treba. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

13.02.2024 10:26

Samo tata psihičko maltretiranje vidi kao "bockanje"!!!! Psihopata preti, vredja, lomi, a da nema kamera, sigurna sam da bi nju polomio, umesto stvari koje lomi! Verujem bivšoj snajki da je upravo on doprineo da izgube bebu (možda i nekim udarcem?)!!!