MILJANA KULIĆ STIGLA U ELITU: Veliki povratak nakon diskvalifikacije!

Autor:

Zadruga

09.02.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremna da svima pomrsi konce!

MILJANA KULIĆ STIGLA U ELITU: Veliki povratak nakon diskvalifikacije!

Foto: printscreen/RTV Pink

Produkcija televizije Pink danas je najavila povrtak Miljane Kulić u rijaliti "Elitu" nakon što je diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja. Ona je tad nasrnula na Nenada Macanovića Bebicu keramičkom šoljom, ali su je na vreme zaustavili, pa nije došlo do povrede bilo kakve vrste. 

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Miljana Kulić

Pink je tad saopštio da im Miljana duguje 100.000 evra, nakon čega je ona otišla u Beč, a vrlo brzo javno objavila da je sa čelnicima postigla dogovor i da se vraća na imanje u Šimanovcima. 

Ona je večeras stigla u studio gde će prvo razgovarati sa pripadnicima sedme sile, kojima će otkriti kako je provela dane van rijalitija "Elita", a pogotovo sve zanima šta se dešavalo u Beču, gde je pravila skandale sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Mnoge zanima kako će reagovati Bebica kad je ugleda na vratila Bele kuće i da li će doći do nekog novog sukoba izmđu njih ili Miljana ulazi ovog puta u miru. Takođe, poznato je da je Miljana neko ko uvek prenosi informacije iz spoljnog sveta, pa će biti zanimljivo šta će sve reći svojim cimerima i kako će to uticati na njihov boravak u rijalitiju.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miljana Kulić se vraća u Elitu

Inače, ona se pred ulazak oglasila na svom Instagram profilu i podelila snimak pevačice Cece Ražnatović

Ja neću da se udam, niste me čuli... Ja sam se samo našalila, ja nemam nameru da narušavam svoju slobodu i svoj mir. Skupoceni mir! Ne, ne... Ovako radim šta hoću, može mi se - glase reči Ražnatovićke koju je Kulićeva podelila u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verglanje

09.02.2024 22:19

Ala Milja ponovo vergla, kao i do sada. Laže, laže i laže, i svi znaju da laže. Biti će ona nekoliko dana euforična i pričati kako su svi drugi krivi a ne ona. Ubrzo sledi nemir, neaktivnost, dosada, agresivnost.. Ali, neka je, zna biti i zabavna, ima i dobre komentare pa koliko god da traje do nive diskvalifikacije. Marija će opet da gleda i sluša, da se plaši i strepi a ipak će i dalje da laže za nju. Nema tu leka ni pomoći.