NIKAD SUROVIJI RAT U ELITI: Matora iznela NAJVEĆE GADOSTI o Aniti i Anđelu, obezbeđenje ULETELO na imanje u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

09.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva više nije mogla da ćuti, izbacila tonu prljavog veša!

NIKAD SUROVIJI RAT U ELITI: Matora iznela NAJVEĆE GADOSTI o Aniti i Anđelu, obezbeđenje ULETELO na imanje u Šimanovcima!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je u nastavku emisije "Gledanje snimaka" došlo do brutalne svađe između Anđele Rankovića i Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore. Sve je počelo kad je u svađi Anita pomenula Matorinog pokojnog ujaka i otkrila da pred "Elitu" nije želela da ode da ga vidi, već mu je samo poslala novac. 

Matora je nakon toga pukla i iznela tonu prljavog veša i o Aniti i njenoj porodici, ali i o Anđelu. 

Tomićeva je pominjala kako joj je Anđelo tokom jednog razgovora napolju priznao da ga je bivša devojak prevarila i da su mu sumnje bile istinite, zbog čega su svi pomislili da se radi o pevačici Teodori Džehverović

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora i Anita svađa

Smiri devojku. Plakao si zbog Teodore Džehverović, pa si došao da pljuješ po mama Džehvi. Videćemo napolju, ćuti i sedi, us*ala sam te. Zvala me Anđelova mama, nemoj da se svađate zbog onog ološa, pa smo slali pokolone. Moja bivša žena je tvoja devojka pa vidi koga imaš pored sebe. Otac je izbacio nju, nije ni majka htela da je prihvati, pa je snimala dete, pa sam ja morala da idem po nju u Kruševac i ostavila ujaka - govorila je Matora. 

Za vreme reklama situacija je eskalirala, pa je obezbeđenje moralo da uleti na imanje, kako bi sprečilo mogući fizički okršaj između njih troje. Matora je nastavila da iznosi najveće prljavštine o Aniti i Anđelu, dok su njih dvoje birali da se brane ćutanjem. 

Ma j*bem ti ujaka ped*rčinu što ga ostavila Jami i Sneki, pede*ćina jedna matora. J*baću joj majku ovo za ujaka što mi je rekla - urlala je Matora, a onda nastavila još jače:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Svađa Anđela, Matora i Anite

- I tebi ped*rčino i tvom ujaku ću da j*bem majku, sad ću ja da pričam za tvoju porodicu. Ceo grad priča da se j*beš u b*lju, pop*šiš mi k*rac. Gde je ova mala u k*rva? Onaj tvoj brat što ti je uzimao pare za kocku i ona tvoja baba što se je*e po selu. Slino jedna raspala, kako si plakao za Dalilu - odbrusila je Matora. 

- Na festivalu si s*ala u gaće - poručio je Anđelo. 

- Neka priča tvoja devojka kako je s*ala u donjem toaletu - dodala je Tomićeva. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading