NECA LAZIĆ POKAZAO RANE NAKON OPERACIJE: Ceo u flasterima, podelio šokantan snimak! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.02.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgleda bivši zadrugar nakon operacije!

NECA LAZIĆ POKAZAO RANE NAKON OPERACIJE: Ceo u flasterima, podelio šokantan snimak! (VIDEO)

Foto: TikTok, ATA Images

Nenad Lazić Neca, poznatiji kao bivši zadrugar i tiktoker, nedavno je prošao kroz operaciju smanjenja želuca u Turskoj, a sada je prvi put pokazao rezultate ovog zahvata. Na svom profilu na društvenoj mreži TikTok, Neca je podelio snimak na kojem je podigao majicu, otkrivajući stomak prekriven flasterima.

Neca je istakao da je odlučio da se podvrgne operaciji nakon što je primetio značajan porast telesne težine, čak 30 kilograma u poslednjih nekoliko meseci. 

- Nije mi se sviđao moj fizički izgled. Jako sam lenj kad je u pitanju odlazak u teretanu. Naviknut sam na masnu hranu, jer volim jako da jedem, a u poslednjih par meseci sam se ugojio 30 kilograma. Kad sam video da moje zdravlje ispašta i ne mogu ni stvari da obučem u svojoj veličini, tad sam odlučio da odem u Tursku na operaciju - otkrio je Neca.


Iako je svestan rizika koji nosi hirurški zahvat, Neca nije posustao u svojoj odluci.

- Kada sam se odlučio, onda su krenuli ljudi sa pričama koliko je operacija rizična. Kupio sam karte dve, onda je dalje sve krenulo - ispričao je Nenad.

 

 

Pre operacije, Neca je prošao kroz psihičku i fizičku pripremu, svestan važnosti zahvata i mogućih komplikacija. Nakon što je stigao u Tursku, lekari su mu odradili analize i otkrili potencijalno ozbiljne zdravstvene probleme koje je imao.

- Imao sam pritisak 200 sa 140. Imam insulinsku rezistenciju, da se nisam operisao, verovatno bih bio na korak od dijabetesa. Meni je već bio šećer 12 kada su mi radili analize. Rekli su mi da mi želudac stiska bubrege, pankreas, sve. On ometa druge organe, samim tim mi je i šećer bio velik - otkrio je Neca, za Blic.

Nakon uspešne operacije, Neca se sada pridržava novog režima ishrane i redovno uzima potrebne suplemente.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Neca Lazić

- Trenutno pijem supicu bez rezanaca i proteinski šejk. Bitno je da se pridržavam pravila ishrane i da budem u sterilnom okruženju - priznao je Neca.

Nenad Lazić Neca je kroz ovo iskustvo pokazao hrabrost i odlučnost u rešavanju svojih zdravstvenih problema, te inspiriše druge da se brinu o svom zdravlju na odgovoran način.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading