UDARENA PO DŽEPU: Maju Marinković će ova odluka Velikog šefa BAŠ ZABOLETI

Autor:

Zadruga

06.02.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva mora da snosi posledice za svoje odluke i odbijanje poslušnosti.

UDARENA PO DŽEPU: Maju Marinković će ova odluka Velikog šefa BAŠ ZABOLETI

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica "Elite" Maja Marinković  novčano je kažnjena jer je prekršila pravilo Velikog šefa, kada je odbila da spava u izolaciji sa Urošem Rajačićem

Pošto su svi takmičari "Elite" uredno obavešteni koja su osnovna pravila rijalitija, ni prema kome ko ih se ne pridržava nema gledanja kroz prste. Tako je i Maja udarena po džepu, jer je prošle noć odbila da spava u izolaciji.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković se pobunila što mora da spava sa Urošem Rajačićem

Naime, kada su u "Eliti" održane emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", ovonedeljni vođa Mensur Ajdarpašić odabrao je da u izolaciju pošalje Maju sa kojom je ranije imao kratku aferu. Ona je pobesnela kada je izabrana za potrčka, te Mensuru opasno zamerila što je rešio da je spoji sa Urošem Rajačićem.

Janjuša neću odvajati do Aneli, nek uživaju u rehabilitaciji. Omiljeni će biti Samir Ramović i odmah da mu kažem da će spavati na pomoćnom krevetu - rekao je Mensur, a Maja je pobesnela kada je obavestio sve da nju bira za potrčka

Ona je plakala i negodovala zbog takve odluke, pa je na kraju pronašla način da to izbegne.

Međutim, to će je skupo koštati jer je zbog njene samovolje Veliki šef doneo hitnu odluku da se Maja žestoko kazni. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković kažnjena zbog samovolje

Ako je suditi po prethodnim sezonama, kada su na sličan način bile kaženjene Dalila Dragojević i Ana Ćurčić, koje su iz svojih razloga odbijale da prenoće u izolaciji, njihov dogovoreni honorar je zbog ove vrste kazne tada umanjen za 10.000 evra. 

Da li ova sezona, s obzirom na to da se radi o "Eliti", ima neka svoja pravila ili su novčane kazne za određene prekršaje ostale nepromenjene, ostaje da vidimo.

Takođe, tek ćemo da vidimo i kako će Marinkovićeva da se ponaša posle ove sancije, te da li će naredne noći pristati da provede u izolaciji sa Urošem, kako je ovonedeljni gazda i zamislio. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading