CAR UZNEMIREN ZBOG ALEKSANDRINOG POROĐAJA: Bol ga razara, ima samo jednu želju!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova objava Filipa Cara bacila je sve u rebus, progovorio o unutrašnjim nemirima, pa zamolio fanove za jedno.

CAR UZNEMIREN ZBOG ALEKSANDRINOG POROĐAJA: Bol ga razara, ima samo jednu želju!

Foto: ATA Images

Nakon što je trudna Aleksandra Nikolić priznala da najbitnije još uvek nije podelila sa brojnim fanovima, oglasio se i Filip Car, koji je, putem svog Instagrama, poslao brutalnu poruku, a mnogi su shvatili da se ovo odnosilo upravo na Nikolićevu:

- Prošao sam kroz svoje najtamnije dane sam, tako da, izvini ako izgleda da ne trebam nikoga - glasio je citat na profilu Filipa Cara.

Međutim, to nije sve. Iako je evidentno da Filip nije najbolje raspoložen, odnosno, da prolazi kroz težak životni period, njegova najnovija objava na Instagramu izazvala je buru reakcija, a korisnici pomenute društvene mreže su se pitali šta bi ovo trebalo da znači.

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

On je objavio video sa TikToka, uz poseban citat, koji je mnogima zapao za oko. Jasno je da Car ne dolazi sebi, nakon konačnog raskida sa Aleksandrom, a ova poruka je dodatno sve bacila u rebus. On više ne krije bol zbog svega što se desilo između trudne Aleksandre i njega, a kako se bliži njen porođaj, sve mu još teže pada.

Fanovi se i dan-danas pitaju da li su oni u kontaktu i kako će izgledati njihov život, nakon rođenja ćerke, a niko se od njih, povodom ovoga, nije oglasio ni sada:

- Ne pričaj o meni... Znaš moje ime, ali ne i priču, možeš videti moj osmeh, ali ne i bol... - piše, između ostalog, na storiju Filipa Cara, na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milica

06.02.2024 12:25

Ovaj Car je jedino mogao ovakvoj opajdari da napravi dete. Nijedna normalna ne bi bila s njim. A ovoj dete ne bi pravio niko normalan. I trebaju biti zajedno i odgajati to dete za buduci rijaliti.