HITNO ZOLINO OGLAŠAVANJE, JAVNO TRAŽI POMOĆ: Miljanin bivši digao veliku FRKU!

Autor:

Zadruga

28.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola hitno se oglasio iz Beča.

HITNO ZOLINO OGLAŠAVANJE, JAVNO TRAŽI POMOĆ: Miljanin bivši digao veliku FRKU!

Foto: TV Pink

Popularni rijaliti učesnik Lazar Čolić, poznatiji kao Zola, nedavno je izazvao pravu buru na društvenim mrežama objavom na svom Instagram profilu. U svom videu, Zola je zatražio pomoć od svojih pratilaca u potrazi za frizerom iz Beča koji bi mogao da ga brzo ošiša. Pozvao je svoje pratioce da mu šalju preporuke za frizere, ističući hitnost situacije.

U svom apelu, Zola je naglasio da mu je hitno potreban frizer u Beču, te je zamolio svoje pratioce da mu pomognu u pronalaženju kvalitetnog stručnjaka. Njegova otvorenost i iskrenost privukle su pažnju mnogih, a komentari i preporuke počele su da pristižu u velikom broju.

 


Nakon što je dobio brojne preporuke, Zola je odlučio da poseti frizera čiju su mu pratitelji preporučili, a rezultat je bio više nego uspešan.

Nakon što je pronašao savršenog frizera, Zola je podelio sa svojim pratiocima rezultat svog šišanja. U videu koji je objavio, moglo se videti kako Zola samouvereno pozira sa novom frizurom, ističući koliko je zadovoljan rezultatom. Njegov osmeh i samopouzdanje bili su jasni pokazatelji da je pronašao frizera koji je uspeo da ispuni njegova očekivanja.

Foto: printscreen/RTVPink

Lazar Čolić Zola

 


Ovaj potez Lazara Čolića Zole izazvao je veliku pažnju javnosti, a mnogi su pozdravili njegovu iskrenost i transparentnost u potrazi za savršenim frizerom. Njegova otvorenost i direktnost inspirisale su mnoge da se angažuju i pruže podršku, što je rezultiralo pozitivnim ishodom.

Lazar Čolić Zola još jednom je dokazao da je spreman da podeli svoje trenutke sa svojim pratiocima, te da im se obrati za pomoć kada mu je ona potrebna. Njegova autentičnost i iskrenost privukle su veliku pažnju, a rezultat njegovog šišanja samo je dodatno potvrdio da je pronašao savršenog frizera koji je uspeo da ostvari njegove želje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
AlexRa

28.01.2024 20:22

... jer ako Zola nema savršenu frizuru, eto je apokalipsa iza ćoška... Šta?! Mene je sramota što sam ovo čitala uopšte!!!