DVA NAMAZANA OLOŠA, MAJA IH JEDE ZA DORUČAK: Hitno oglašavanje Takija Marinkovića nakon HAOSA u Eliti - nije imao MILOSTI!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Republiku progovorio o gorućoj temi Elite!

DVA NAMAZANA OLOŠA, MAJA IH JEDE ZA DORUČAK: Hitno oglašavanje Takija Marinkovića nakon HAOSA u Eliti - nije imao MILOSTI!

Foto: Republika.rs, ST/Dragan Kadić, youtube.com/RTV Pink Official

Rijaliti zvezda Maja Marinković od samog početka "Elite" je glavna tema, pogotovo otkako se uselila i postala sastavni deo gorućih priča. Veliku pažnju privuklo je njeno zbližavanje sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, nakon porodične tragedije koju je imao, ali je njihov odnos zahladneo kad se on pomirio sa Aneli Ahmić

Danas je došlo do žestoke svađe između Maje i Aneli, a Ahmićeva je poludela što je nakon svega njen momak nastavio da razgovara sa Marinkovićevom. 

Mi smo kontaktirali Takija Marinokvića, kako bi dao sud o gorućim temama koje su povezane sa Majom. 

- Mi vidimo da su to dva, ne znam ni kako da ih nazovem, namazana ološa. Takve Maja jede za doručak. Sve devojke su se uhvatile nekog da bi imale neku zaštitu, a Maja je samostalni igrač i gura dalje i nadam se da će tako da nastavi. Janjuš je prevrtljiv, nema karakter, znamo ga iz sezone u sezonu. Sve što vidimo i čujemo, znamo za čuvanu svađu šta je sve on rekao i ona na račun njegove porodice - pričao nam je Taki na samom početku razgovora. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš svađa

Pitali smo Takija i za komentare na društvenim mrežama koji osuđuju Janjuša što ima vrele akcija sa Aneli, iako još nije prošlo 40 dana otkako mu je tragično nastradao brat. 

- Meni je žao dećka koji je stradao, to govori o njima. Ja ne želim da govorim o tome - rekao je on kratko. 

Takija smo takođe upitali i za Majinu svađu sa Nenadom Aleksićem Ša, za koju on smatra da će biti kratkog daha, jer njegova ćerka ima lepo mišljenje o reperu. 

- Svakome nešto smeta, zatvoren prostor, smeta ti mama, brat otac, pa uvek dođe do prepirke. To je sastavni deo "Elite". Maja ima najlepše mišljenje o Ša, ali on mora da brani Mionu, a Maja o njoj nema lepo mišljenje. To su ženske stvari, repovi iz "Zadruge 3". Izdala je Maju, a Maja to ne prašta - poručio je Marinković za Republiku

Republika

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković i Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zana

27.01.2024 17:16

Sta ova budaletina stalno komentarise ? Brani svoju poluobrazovanu, amoralnu , iskompleksiranu, izoperisanu , praznoglavu .... namesto da je izvede na pravi put ?