JANJUŠEV BRAT NA ONLYFANS-u ZARAĐIVAO NOVAC: Zbog OVIH fotki su ga LINČOVALI, golišavi sadržaj postao JAVAN! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

19.01.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donosimo fotografije Mihaila Janjuševića preko kojih je zarađivao novac na Onlyfans-u!

JANJUŠEV BRAT NA ONLYFANS-u ZARAĐIVAO NOVAC: Zbog OVIH fotki su ga LINČOVALI, golišavi sadržaj postao JAVAN! (GALERIJA)

Foto: ST/Nikola Mutić, Shutterstock, Instagram

Takmičar rijalitija ,,Elita 7" Marko Janjušević Janjuš prošlog petka vratio se na imanje u Šimanovcima, a ovaj TV format napustio je zbog porodične tragedije, jer mu se rođeni brat Mihailo Janjušević ubio u stanu na Dorćolu. 

Međutim, po povratku u rijaliti, Janjuš je dobio priliku da gostuje u emisiji ,,Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića, kod kog je prvi put u javnosti progovorio o platformi ,,Onlyfans", na kom je njegov pokojni brat plasirao eksplicitni sadržaj, preko kog je zarađivao novac. 

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram

Marko Janjušević Janjuš i Mihailo Janjušević

 

Podsetimo, dosta se spekulisalo da zbog uvreda i generalno nasilja koje je Mihailo trpeo u životu zbog njegovog eksponiranja na spomenutoj platofrmi je izvršio samoubistvo, jer nije mogao da se nosi sa tim kritikama, koje su u poslednjim mesecima njegovog života bile sve teže i teže. 

- Ja nisam ni znao to dok nisam izašao iz rijalitija, on mi nije pričao i da mi je pričao, ko sam ja da bilo kome branim bilo šta? Sa 27 godina, njegov život, njegov posao, kome ja mogu da zabranim bilo šta? Nije mi se žalio! Znam da loše komentarišu, jer to su ljudi koji nemaju šta da komentarišu, iskazuju svoju nesreću, komentarisajući drugi. To mi nije jasno, meni mogu da vređaju šta hoćeš, to su ozbiljni ljudi, bez ikakve empatije, mene to ne može nikako da dotaknu - ispričao je Janjušević u emisiji ,,Amidži šou".

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Marko Janjušević Janjuš i Mihailo Janjušević

 

Na društvenoj mreži ,,X" delile su se Mihailove fotografije sa ,,Onlyfans-a", a mnoge od njih i danas kruže na mnogim onlajn platformama. 

Vrlo eksplicitne snimke i fotografije Mihailo je delio sa pretplatnicima, koji su uplaćivali novac kako bi imali pristup njegovom sadržaju. 

U galeriji možete pogledati neke od Mihailovih radova, preko kojih je zarađivao novac:

Podsetimo, na društvenim mrežama se dosta spekulisalo da Mihailo nije imao dobar odnos sa braćom Janjušević zbog njegovih fotografija koje je plasirao. Međutim, Janjušević je u svojim izlaganjima isticao da je Mihaila najviše voleo i da mu je čak on kupio i prve patike u životu, da se nisu viđali toliko često, jer je mnogo vremena proveo u rijalitiju. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

19.01.2024 17:42

Interesantno je da su reklame ispod ovog teksta isključivo o lečenju hemoroida. 😇