ŠOK SCENE U ELITI: Učesnicu skroz RAŠČUPALI, kamera sve uhvatila (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

14.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade joj o glavi!

ŠOK SCENE U ELITI: Učesnicu skroz RAŠČUPALI, kamera sve uhvatila (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju "Zadruga", poznata učesnica Slađa Lazić ostvarila je svoju želju da frizer dođe u Belu kuću kako bi joj sredio nadogradnju. Ova promena izgleda sigurno će privući pažnju gledalaca, a Slađa je jedva dočekala da se prepusti profesionalnim rukama frizera.

Ovaj događaj označio je jedan od retkih trenutaka kada je frizer došao direktno u rijaliti kako bi ulepšao izgled učesnika. Slađa je ustanula sa oduševljenjem i potrčala ka frizerskom salonu, a njeni cimeri su sa nestrpljenjem iščekivali rezultat ove transformacije.

Lazićeva je brže-bolje sela u stolicu kako bi je sredili, a tim stručnjaka je odmah počeo da radi na njenoj kosi, te je kamera u jednom momentu zabeležila starletu totalno raščupanu.

Nakon što je frizer završio sa radom, Slađa je zračila samopouzdanjem i oduševljenjem. Nema sumnje da će ova promena izgleda izazvati brojne komentare publike, kako na društvenim mrežama, tako i u samom rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić Elita

Inače, učesnici rijalitija "Zadruga" često teže da se istaknu svojim izgledom, a dolazak frizera u Belu kuću predstavlja jedinstvenu priliku da se ova želja ostvari. Slađina transformacija samo je jedan od primera koliko je važan izgled učesnika ovakvih televizijskih formata, iako neki od njih neretko izgledaju kao da su izašli "sa smetlišta", kako komentarišu gledaoci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lepota

14.01.2024 13:05

Još jedna "lepotica" u nizu kad joj skinu "perje". Bez šminke, bez umetaka i ostalih pomagala, a kad ostanu prirodne i "gole" deluju jako neprivlačne i zapušteno. Uz to, Slađa "nrpismena", ispod nivoa osnovne škole, dosta godina a medino ćta ume to je malo zavrteti stražnjicom a i to mi kod nje deluje nekako jeftino. Ali, devojka ima "svog frizera" i plaća mu dolazak u Elitu. Meni smešno, smešan mi " Slađin nivo" kako ona sama kaže.