IZREŠETALI GA SA 80 METAKA NA BENZINSKOJ PUMPI! Gazda izdahnuo na mestu - pronađen zapaljeni džip!

Autor:

Svet

14.01.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio nešto posle 2 sata ujutru.

IZREŠETALI GA SA 80 METAKA NA BENZINSKOJ PUMPI! Gazda izdahnuo na mestu - pronađen zapaljeni džip!

Foto: shutterstock

Policija

Vlasnik benzinske pumpe (44) u Atini postao je žrtva brutalnog ubistva kada su nepoznati napadači ispalili više od 80 metaka na njega.

Incident se dogodio nešto posle 2 sata ujutru kada su napadači prišli njegovom automobilu ispred benzinske pumpe i otvorili vatru iz kalašnjikova.

Muškarac je pogođen i preminuo na mestu, dok je njegov automobil bio izrešetan mecima. Prema nezvaničnim izveštajima, napadači su koristili crni džip, a na mestu zločina pronađeno je 81 čaura. Žrtva je već bila poznata vlastima, s obzirom da je bila meta oružanog napada 2018. godine u blizini luke Pirej.

Foto: shutterstock

Grčka policija

Policija pronašča ozgoreli džip

Policija je pronašla izgoreli džip napadača u Dafniju, koji su spalili na Atinskoj aveniji kako bi prikrili tragove. Trenutno se prikupljaju snimci sa sigurnosnih kamera koje bi mogle pružiti informacije o počiniocima, dok se taksista koji se nalazio na pumpi ispituje u svojstvu svedoka.

Ovo ubistvo podseća na prethodni napad na žrtvu 2018. godine, gde je policija intervenisala da bi mu pružila prvu pomoć nakon oružanog napada. Policija nastavlja sa istragom u cilju pronalaženja i hapšenja počinilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading