SPECIJALCI ISPRED RUSKE AMBASADE! U kancelariji pronađen "sumnjiv" paket - osoblje HITNO evakuisano!

Autor: Sanja Bojanović

Svet

12.01.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnjiva koverta pronađena na stolu.

SPECIJALCI ISPRED RUSKE AMBASADE! U kancelariji pronađen "sumnjiv" paket - osoblje HITNO evakuisano!

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Ambasada Rusije u Atini doživljava trenutnu krizu nakon što je službenik ambasade pronašao sumnjivu kovertu sa nepoznatim prahom nešto posle 10 sati, prema informacijama iz vatrogasne službe.

Službenik je odmah primetio neobičnost i odlučio nije otvoriti kovertu, preduzimajući pravovremene korake kako bi osigurao bezbednost.

Grčki mediji izveštavaju da je koverta poslata u ambasadu Rusije, što je izazvalo mobilizaciju policije i vatrogasaca. Na terenu je trenutno 15 vatrogasaca sa specijalnom opremom i pet vatrogasnih vozila, uz podršku Odeljenja za uništavanje eksplozivnih naprava.

Detalji o sadržaju koverte i vrsti praha još uvek nisu dostupni, ali autoriteti su preduzeli sve neophodne korake kako bi sproveli istragu i identifikovali potencijalnu pretnju. Vatrogasna služba potvrdila je da je službenik ambasade pronašao kovertu i odmah reagovao, svestan potencijalnih opasnosti.

Očekuje se da će nadležne vlasti brzo delovati kako bi utvrdile poreklo koverte i preduzele odgovarajuće mere kako bi očuvali bezbednost osoblja u ambasadi i okolini. Situacija se prati sa pažnjom dok se preduzimaju dalje mere u cilju rešavanja ovog ozbiljnog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading