Horor u Somboru - krvnički izbo muškarca nakon kraće svađe!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

11.01.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan pokušaj ubistva.

Horor u Somboru - krvnički izbo muškarca nakon kraće svađe!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su P. P. (38) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

On se sumnjiči da je 8. januara u Somboru, nakon kraće rasprave, muškarca (39) iz ovog grada više puta ubo nožem, nanevši mu teške telesne povrede.

P. P. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Podsetimo, Zdravko Goranović iz Sombora tačno dve godine počinio je jedan on najmonstruoznijih zločina na našim prostorima, kada je u porodičnoj kući prvo zaklao svoju suprugu Mirjanu, pa potom bacio bombu u kuću i usmrtio svoje ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15).

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Policija

Komšije porodice Goranović tvrde da je Zdravko, koji četiri godine nije živeo sa suprugom, bio izuzetno strog i da je devojčicama ograničavao kretanje.

Kako kažu meštani, kad su čuli da su posle požara u njihovoj kući nađena tri tela, odmah su znali da je Zdravko ubio ženu i ćerke.

On je, kako si ispričale komšije, bio zaposlen kao majstor za popravku televizora.

On je u maldosti, vrlo kratko radio u policiji, kao i njegov otac. Međutim, brzo je napustio službu i nastavio da se bavi zanatom. Bio je TV majstor, električar - pričale su komšije:

- Bio je dobro poznat po incidentima. Njihovi problemi su dugo trajali, on je jednostavno lud čovek. Od kako se rodio takav je. Lud! Lud se rodio, lud i umro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading