ČOVEK JE NEVEROVATAN! Jokićevim rekordima prethodili PIVO NA BETONU, VRCKANJE UZ CECU i ogroman stres! BILO JE BAŠ BURNO!

Autor: M. M.

Sport

09.01.2024

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan jedini!

ČOVEK JE NEVEROVATAN! Jokićevim rekordima prethodili PIVO NA BETONU, VRCKANJE UZ CECU i ogroman stres! BILO JE BAŠ BURNO!

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić je na utakmici protiv Detroita nedavno, uprkos lošijem poenterskom učinku, ispisao istoriju! Srbin je, naime, postao je prvi igrač u NBA ligi koji je imao 15 ili više asistencija, pet ili više skokova i pet blokada, a da je dao manje od pet poena.

Republika

Foto: Tanjug/AP/Republika/O. Bogdanović/Ilustracija

Jokić

To je samo nastavak fenomenalne sezone koje centar iz Sombora beleži u dresu Denvera, aktuelnog šampiona lige. Jokić, naime, ima 25,5 poena, 11,2 skoka i 9,2 asistencije prosečno po utakmici.

Zanimljivo, takvom poduhvatu, koji ga i ove godine svrstava u najuži krug kandidata za MVP titulu, prethodilo je, blago rečeno, burno leto u životu jednog od najboljih košarkaša današnjice.

Nikola je, podsetimo, odmah nakon osvajanja prstena doputovao u otadžbinu i rodni grad Sombor gde se maksimalno opustio. Najpre je bio okupiran konjičkim trkama. Njegov klub "Drim kečer" nije se proslavio u uvodnim trkama koje je pratila cela Srbija, što je izazvalo stres kod Srbina.

Foto: Republika.rs

Jokić na jednoj od trka

Međutim, krenulo im je na bolje i on je to znao da proslavi. Na jednoj od brojnih njegovih letnjih ludorija našla scena iz Italije, odnosno fotografija nepoznatog autora na kojoj Jokić pije pivo na betonu. Njega je, navodno, jedan fan ponudio pomenutim napitkom nakon što su bili na jednoj konjičkoj trci.

Društvenim mrežama su kružili i video-snimci na kojima još uživa u narodnjacima. Konkretno, bio je na koncetru Cece Ražnatović u Somboru, pa iako je bio u društvu supruge Natalije nije se libio da se popne na sto kada ga pogodi pesma. Uz to, vidno raspoložen, nije ispuštao vino iz ruke.

Foto: Printscreen/Youtube/RTS, Printscreen/www.tiktok.com/gajic_jelena

Jokić u transu

Burnom letu doprineo je dolazak njegovog saigrača Gordona, kojem je nesumljivo pokazao brojne srpske gastronomske specijalitete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
anon

09.01.2024 16:48

legenda 👍🏻