JOKIĆEV DRUGAR O BORAVKU U SOMBORU: Nikola je tamo predsednik, gradonačelnik i gangster!

Autor: M. M.

Sport

16.12.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komične izjave Erona Gordona.

JOKIĆEV DRUGAR O BORAVKU U SOMBORU: Nikola je tamo predsednik, gradonačelnik i gangster!

Foto: Tanjug/AP

Eron Gordon pozdravlja Nikolu Jokića

Eron Gordon (28), košarkaš Denver Nagetsa i saigrač srpskog košarkaša Nikole Jokića, izazvao je veliku pažnju javnosti kada je letos došao u Sombor. 

On je bio gost popularnog "džokera" u njegovom rodnom gradu, a utiske je otkrio gostujući u podkastu "Naklheds" kod bivših NBA igrača Kventina Ričardsona i Darijusa Majlsa.

- On je tamo kao predsednik, gradonačelnik, guverner...Sombor je kul. Postoji razlog zašto je on tako uspešan. Njegove vrednosti su u skladu sa pobeđivanjem. Svakog dana radi na svom telu, jede šta valja, provodi vreme sa porodicom. Miran. Izdvoji vreme svakom ko se javi. On je dobar tip, a kad takva osoba pobeđuje, to ima smisla. Stara se o bližnjima i svom gradu. Samo se bavi konjima i vozi bicikl po gradu - rekao je Eron Gordon.

Njegovim sagovornicima je za uvo zapala vožnja biciklom po Somboru, što ih je asociralo na stereotipe o afro-američkim kvartovima u SAD.

- On je kao gangster. Ima štalu pored hipodroma, tako da istimari konje i ide na trke. Zanimalo me kod koga da idem da se kladim, a on je rekao da toga nema kod njih. Dobije 4.000-5.000 evra, ako mu konj pobedi i time je zadovoljan - dodaje poznati američki košarkaš.

Gordon se prisetio početka sezone i fenomenalne asistencije koju mu je podelio Nikola Jokić.

- Jedno od najboljih dodavanja koje sam video u životu. Bio sam zapanjen. Bacio je lob preko celog terena, to nema ni u igrici - zaključio je Eron Gordon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading