UČESNICA ZADRUGE HITNO PREBAČENA U URGENTNI: Zadobila jezivu povredu GLAVE, evo u kakvom je stanju (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

14.01.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavili joj kragnu oko vrata, jeziva povreda glave!

UČESNICA ZADRUGE HITNO PREBAČENA U URGENTNI: Zadobila jezivu povredu GLAVE, evo u kakvom je stanju (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" i pevačica Teodora Tea Bilanović zabrinula je svoje pratioce novom objavom na društvenim mrežama. Naime, ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se vidi da se nalazi u bolnici, međutim, ono što je sve šokiralo jeste činjenica da nosi kragnu oko vrata.

Republika

Foto: instagram.com/tea.bilanovic

Teodora Bilanović u bolnici sa kragnom oko vrata

Kako se saznalo, Bilanovićeva je doživela nezgodu na skijanju, tokom kojeg je zadobila ozbiljne povrede vrata zbog čega je hitno hospitalizovana.

- Pala sam na skijanju na glavu. Baš je težak udarac bio. Ugruvala sam vrat, trenutno se nalazim u Urgentnom centru - izjavila je Teodora, prenosi Espreso.

Bivša zadrugarka je, inače, podelila i fotografiju sa skijanja, uslikavši zavejanu padinu i prisutne ljude, naglasivši da je neposredno nakon završila u Urgentnom centru.

- Ovako je sve počelo - napisala je Bilanovićeva u okvivru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/tea.bilanovic

Teodora Bilanović zadobila povrede vrata na skijanju

Nakon objave fotografije iz bolnice, Teodorini fanovi su se u velikom broju javili kako bi pružili podršku i poželeli joj brz oporavak. Njeni pratioci su iskazali zabrinutost zbog nezgode, ali su istovremeno bili zahvalni što je Teodora podelila svoje iskustvo.

Teodorin slučaj takođe može poslužiti kao podsetnik svima koji se bave zimskim sportovima da je važno voditi računa o bezbednosti. Nezgode na skijanju ili snoubordingu mogu imati ozbiljne posledice, a Teodorin slučaj je primer koliko brzo se situacija može promeniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading