DALILA DRAGOJEVIĆ PROGOVORILA O GUBITKU BEBE: Možda ljudima delujem drugačije, ali ja sam uvek imala želju za roditeljstvom!

Autor:

Zadruga

13.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja rijaliti učesnica otvorila dušu i priznala da bi volela da ima svoje dete.

DALILA DRAGOJEVIĆ PROGOVORILA O GUBITKU BEBE: Možda ljudima delujem drugačije, ali ja sam uvek imala želju za roditeljstvom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević, trenutno je sa dečkom u Americi, a nedavno je otkrila da bi za njega mogla i da se uda.

 

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević priznaje da je spremna na novi brak

 

Ona je krajem 2023. godine priznala da joj je najveća želja da se ostvari kao majka. 

Trenutno sam srećna i ispunjena. Postoji muškarac u mom životu. To nije osoba koja želi da se eksponira u medijima i ja sam se povukla iz toga. Živimo normalan život - rekla je Dalila za medije o svom novom dečku, pa priznala da joj je proradio majčinski instinkt: 

- Meni je beba svakako želja. Kad god bude došla, dobro došla. Volela bih da dobijem svoje dete. Daće Bog! Bitno mi je da budem posvećena tom detetu, da idem sa njim do vrtića, do škole... Uvek sam ja imala majčinski instikt. Uvek sam maštala o tome. Možda sam ljudima delovala drugačije, ali sam imala želju za roditeljstvom. 

 

Ona se zatim osvrnula na gubitak bebe.

- Bila sam trudna i desilo se to da sam nažalost izugubila plod. Volela bih da radim na tome, naravno, kada adekvatna osoba bude za to - zaključila je Dalila. 

Iako je na luksuzni automobil skršila 80.000 evra, bivša zadrugarka u Beogradu živi kao podstanar, a za svoju oazu mira koju je napravila u Mirijevu, mesečno za kiriju izdvaja 600 evra. Kako sama kaže, retko koga pušta u svoj iznajmljeni stan, jer voli da se osami dok odmara, a sa prijateljima se viđa po prestoničkim restoranima. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading