ASMIN KONTAKTIRAO SA JANJUŠEM, PA MU OTKRIO SVE O ANELINOJ BURNOJ PROŠLOSTI?! Ahmićeva kuka na sav glas, imanjem odzvanjali njeni jauci!

Autor:

Zadruga

12.01.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je ubeđena da je Asmin napunio glavu Janjušu, te da više neće biti u vezi sa njom.

ASMIN KONTAKTIRAO SA JANJUŠEM, PA MU OTKRIO SVE O ANELINOJ BURNOJ PROŠLOSTI?! Ahmićeva kuka na sav glas, imanjem odzvanjali njeni jauci!

Foto: Privatna arhiva, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

U poslednjem obraćanju u Rajskom vrtu, Anela Ahmić je odlučila da otvori sve karte i iskreno progovori o svojim osećanjima.

Kako se uveliko spekuliše, Marko Janjušević Janjuš se večeras vraća u Elitu, a Aneli je naprasno odlučila da ne želi više biti u vezi sa njim, što je potvrdila u Rajskom vrtu, a onda se i rasplakala:

- Pogubljena sam, izgubljena, osećam se čudno. Nisam najbolje. Ne mogu ni da se aktiviram. Pokušavam da utihnem i ništa ne komentarišem, ali neki ljudi traže od mene da pričam, jer me stalno provociraju - odgovorila je Aneli.

 

- Zbog čega se loše osećaš? - upitalo je Drvo.

- Ne znam ni sama. Nemam s kim da razgovaram. Osećam se loše. Ne mogu da dođem sebi. Problem je u meni, u ovim ljudima ovde. Janjuš je bio neko ko je meni davao snagu za opstanak, provodila sam vreme sa njim, sad je i on otišao, a ja se čudno osećam. Sto stvari mi je u glavi. Mora mi se po glavi da li sam ja nešto ogrešila - kazala je Aneli.

- Zbog čega si rekla da više ne želiš budeš sa njim? - upitalo je Drvo.

- Imam osećaj da mu se ništa nije desilo, nego da je on samo nestao. Mislim da sam zalužila da mi pošalje bar neku čestitku, bar po nekom, samo da mi dođe. Mislim da je on napolju i da sve ovo gleda i ako se vrati da neće biti sa mnom. Možda mu je moj bivši muž pisao poruke i napunio glavu. On je strahovao od toga šta je napolju. Čudno se osećam - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading