TAKMIČARKA ELITE HAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE: Isplivali svi detalji - brat jedva uspeo da je SPASE!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite" šokirala svoje cimere priznanjem!

TAKMIČARKA ELITE HAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE: Isplivali svi detalji - brat jedva uspeo da je SPASE!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Shutterstock

Voditelj "Elite" Darko Tanasijević danas je ušao u Belu kuću, kako bi učesnici ovog rijalitija ispričali svoje najveće blamove u životu. Žana Đorđević, Lejdi Di i Uroš Stanić ispričali su kakve su situacije doživeli u životu.

- Kad smo išli na jednu svadbu, mi ušli na pogrešnu svadbu i mi tu jeli i pile i tek kasnije smo shvatili da smo ušli na pogrešnu svadbu. Najveći blam mi je da me jedan ovakav šibicar i klopar komentariše - poručila je Žana Đorđević.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Žana Đorđević o svojim blamovima

Nakon Žane, ustala je Lejdi, koja je ispričala neverovatnu situaciju koja joj se desila u češkoj prestonici.

- Ja se uživela u vaše blamove. Kad sam došla u Prag, nisam imala pojma jezik i imala sam neku haljinu koja je bila uska. Kako sam izašla iz autobusa, otišao mi je onaj šnir sa nje i ja sišla na autobuskoj, policija me zaustavila, a ja sve pričam na srpskom, a oni me napali. Morala sam da sedim u automobilu, dok im brat nije objasio da nisam prostitutka - istakla je Lejdi.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Lejdi Di o svom hapšenju

Uroš Stanić je sebe nazvao "hodajućim blamom".

- Ja sam hodajući blam. Desilo se da kad sam bio u srednjoj školi i trebalo je da idem na popravni, ja kažem drugarici: "Hajde mi pomozi, ja ću da povraćam, a ti me teši" - započeo je Uroš, pa nastavio:

- Dolazi nastavnica i mi počeli da se smejemo, to je haos bio. Isto, kad sam bio u crkvi da se ispovedim, sveštenik nije hteo da mi dozvoli da se ispovedam. Ja sam zapalio sveću za majku, ona se ugasila, ja se sapleo - dodao je Stanić.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Uroš Stanić o svojim blamovima u školi i crkvi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading