SA KUMOM JE FORSIRAO DA SE UZMEMO: Aneli ne može da PREBOLI raskid sa Asminom, udarila i na Staniju!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta oplela po ljutoj suparnici i svom bivšem dečku!

SA KUMOM JE FORSIRAO DA SE UZMEMO: Aneli ne može da PREBOLI raskid sa Asminom, udarila i na Staniju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević nedavno se našla na udaru učesnice "Elite" Aneli Ahmić. Naime, pre izbacivanja u nedelju, voditelj Darko Tanasijević je ugostio Aneli u Šiša baru, koja je oplela po starleti, ali i svom bivšem, Asminu Durdžiću.

Kako gledaš na Stanijin ulazak? - pitao je voditelj.

Cilj joj je da mene poremeti, da unese pometnje u kuću, cilj joj da pokaže svoj sat, da se vratila iz Amerike. To su njene te neke provokacije, kao da sam ja njoj uzela dečka, kao da ona mene pravi ljubomornom... Nije mi palo na pamet da će ona ovde doći. Čak su oko mene ljudi govorili da će Deda Mraz doći a ne Mrazica, čoveče ona meni spominje Asmina. Cela nacija zna šta je taj meni čovek napravio. Ona je došla da priča nešto o mom suprugu? - rekla je Aneli, pa nastavila:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić u Šiša baru

- Živeli smo zajedno tri godine. Ja nju nisam pozvala da dođe u kuću, ja sam samo odgovarala na vaša pitanja zato što moram. Ona je samo došla da provocira, koga briga koliko je on kila smršao? - dodala je Ahmićeva.

Njemu imponuje što ga zovu Alibaba, to je neki tamo milioner, pa mu se zato svidja. To je sve nekako bilo neplanirano, on je forsirao da se mi uzmemo, on i njegov kum Hari. Iznerviralo me to sa njom zato što je to neistina - priznala je Ahmićeva.

Da li te boli kad ti kaže da Asmin ne viđa dete? - upitao je voditelj.

Asmin je takav, on će kupiti svojoj devojci i ženi, nije škrt, taj je tip čoveka, ali boli me što joj ne pozove, ja sam svoje dete obezbedila, ne treba joj novac. Mom detetu ništa ne treba, ne treba nam njegov novac, ali treba nekad da je pozove, stalno - rekla je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić o Staniji i Asminu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Prošlost

10.01.2024 13:37

"...lagala sam, petljala sam pa onda ...pobegla iz toaleta...", kaže Aneli (mora se priznati da deluje kao da već ima iskustva u bavljenju tim poslom ). Još reče da je u to vreme bila labilna, da je znala da je sa druge strane čekaju opasni momci itd. Kakav Cv za devojku- ženu i majku u 35 godina. Često kaže Aneli da joj nije dobro u glavi. Kome bi bilo dobro uz ovakvu prošlost i strah ko će o njoj brinuti u budućnosti.!? Šta se tiče ove slike, ne liči na Staniju nimalo čak niti iz jednog perioda njenog života koji smo imali prilike videti.

Zorka

10.01.2024 14:27

Kakva loša foto montaža i jasno je da to nije Stanija.

Latica

10.01.2024 15:01

Haha ovaj Mustafa je Titooo ,gledaj sta pise fotomontaza,ne lici na nju,druga cura haha pokusava oprati ljubljenu snaju.Muco Gonzales a otkud onda tvoja mila snaja sa zestokim frajerom Kikijem i to je bila fotomontaza haha Gonzales takvih kao Stana i James Bond Aneli nema u Austriji ,malo si zbunjen