MILICI MITROVIĆ PROPAO PLAN, ŽELJKO IZDOMINIRAO NA ULICAMA LONDONA: Šokiraće vas cifra koju je osvojio - ni sam ne može da veruje!

Autor:

Zadruga

10.01.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica i Željko Mitrović su se javno opkladili, on prevazišao očekivanja svih.

MILICI MITROVIĆ PROPAO PLAN, ŽELJKO IZDOMINIRAO NA ULICAMA LONDONA: Šokiraće vas cifra koju je osvojio - ni sam ne može da veruje!

Foto: ATA Images

Milica Mitrović

Vlasnik televizije "Pink", Željko Mitrović, i njegova supruga Milica borave u Londonu gde su se upustili u zanimljivu opkladu. Naime, prema Miličinom Instagram snimku, Željko je prihvatio izazov da svira kao ulični svirač te da sakupi 300 funti od prolaznika za tačno sat vremena. U suprotnom, moraće da izvede 30 sklekova nasred velikog trga u kupaćem gaćama.

Ova neobična opklada privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su se ispod Milicinog snimka ređali komentari podrške i očekivanja od publike. S obzirom na radoznalost i uzbuđenje koje je izazvala ova situacija, mnogi prate dešavanja kako bi saznali ishod opklade.

Republika

Foto: Instagram

Željko Mitrović

 

- I tako, pala je velika opklada. Ovaj moj ludi Žeks veruje da će sutra kao ulični svirač uspeti da za tačno sat vremena zaradi više od 300 funti. Ako ne uspe moraće na Picadiliju da u kupaćim gaćama uradi 30 sklekova - napisala je direktorka zabavnog programa televizije Pink. 

Željko je, odmah potom, podigao prašinu novim snimkom, koji je objavio na platformi Instagram, a tiče se upravo te opklade.

Javno se pohvalio da je odneo pobedu, pa obelodanio i cifru:

- Pobedaaaaaa! Dobio sam opkladu, kao ulični svirač u centru Londona za 52 minuta, zaradio sam pred svedocima , sa kojima sam se kladio, tačno 467 funti! I da sam izgubio ne bi bio kraj sveta, ali je ipak malo hladno da bi gologuz radio sklekove na sred Pikadilija! - napisao je Željko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading