MITROVIĆI SE JAVNO OPKLADILI: Milica stavila Željka na teške MUKE, nastala pometnja na internetu: NASRED ULICE U GAĆAMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelinici Pinka iznenadili pratioce na društvenim mrežama!

MITROVIĆI SE JAVNO OPKLADILI: Milica stavila Željka na teške MUKE, nastala pometnja na internetu: NASRED ULICE U GAĆAMA! (VIDEO)

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Željko i Milica

Vlasnik televizije "Pink", Željko Mitrović, i njegova supruga Milica borave u Londonu gde su se upustili u zanimljivu opkladu. Naime, prema Miličinom Instagram snimku, Željko je prihvatio izazov da svira kao ulični svirač te da sakupi 300 funti od prolaznika za tačno sat vremena. U suprotnom, moraće da izvede 30 sklekova nasred velikog trga u kupaćem gaćama.

- I tako, pala je velika opklada. Ovaj moj ludi Žeks veruje da će sutra kao ulični svirač uspeti da za tačno sat vremena zaradi više od 300 funti. Ako ne uspe moraće na Picadiliju da u kupaćim gaćama uradi 30 sklekova - napisala je direktorka zabavnog programa televizije Pink. 

Ova neobična opklada privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su se ispod Milicinog snimka ređali komentari podrške i očekivanja od publike. S obzirom na radoznalost i uzbuđenje koje je izazvala ova situacija, mnogi prate dešavanja kako bi saznali ishod opklade.

Milicin Instagram snimak izazvao je talas komentara podrške i optimizma. Korisnici su iskazivali oduševljenje ovim neobičnim poduhvatom, prateći situaciju i izražavajući svoje simpatije prema ovoj zabavnoj opkladi.

- "Bravo, samo veselo", "Vi ste carevi", "Ja mislim da će dobiti opkladu", "Sreća prati hrabre, ovo je hit", "Čekamo rezultat" - samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod Milicinog snimka.


S obzirom na interesovanje javnosti, jasno je da će ishod ove opklade biti praćen sa velikom pažnjom. Ostaje da se vidi da li će Željko uspeti da sakupi traženi iznos kao ulični svirač ili će se naći u nešto nezgodnijoj situaciji na trgu u centru Londona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading