MILAN MILOŠEVIĆ POSTAJE OTAC U 2024. GODINI?! Voditelj presekao, pa saopštio odluku koja će mu promeniti život!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević otkriva da mu je najveća želja da se ostvari u ulozi oca, sada je doneo ključnu odluku.

MILAN MILOŠEVIĆ POSTAJE OTAC U 2024. GODINI?! Voditelj presekao, pa saopštio odluku koja će mu promeniti život!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Milošević

Popularni voditelj, Milan Milošević, otkriva kakva mu je bila 2023. godina, koliko mu se tokom iste život promenio, a jedna želja mu je ostala neostvarena.

Naime, on se nedavno vratio na Pink, gde sada vodi najgledaniji rijaliti na našim prostorima, "Elitu", a ne krije da bi, makar na jedan dan, voleo da bude domaćin emisije "Magazin In".

- Ne bih naravno nikada otimao emisije od kolega, ali što se tiče njihovih emisija voleo bih da na jedan dan vodim Magazin In. Da zamenim Sanju Marinković ali da tu emisiju koncipiram po svojoj zamisli, smatram da bi sve gorelo. Pored nje naravno da volim da gledam Ognjena Amidžića i Jovanu Jeremić ali naravno da niko ne bi mogao da vodi emisije kao oni zbog toga što su unikatni. Kada bih se odlučio za neku svoju autorsku emisiju naravno da bi to bilo drugačije od svega što kolege rade - govori Milan.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Milošević

 

Voditelj priznaje da bi voleo da se ostvari u ulozi oca, a pevačica Marija Šerifović ga je posebno dotakla i inspirisalam, s obzirom da je nedavno, uz pomoć surogat majke, ostvarila svoju životnu želju i dobila sina:

- Svakako je to rad na sebi, međutim najviše bih voleo da mi se jedna želja ostvari u naredne tri godine, a to je da se ostvarim u ulozi oca i sve više razmišljam o surogat majci. Od kako se Marija Šerifović osmelila na taj korak nekako me je razdrmala i probudila u meni taj neki očinski instinkt - priznaje Milan za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading