POKOJNOM BRATU POSVEĆUJE TETOVAŽU: Potresno obraćanje Borisa Janjuševića tera jezu u kosti, Mihailu uputio EMOTIVNE REČI!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjušev srednji brat putem društvenih mreža iskazao tugu zbog smrti mlađeg brata!

POKOJNOM BRATU POSVEĆUJE TETOVAŽU: Potresno obraćanje Borisa Janjuševića tera jezu u kosti, Mihailu uputio EMOTIVNE REČI!

Foto: Instagram

Danas je u Prijepolju sahranjen Mihailo Janjušević, brat popularnog rijaliti učesnika, Marka Janjuševića Janjuša. Mihailo je pronađen mrtav u svom stanu, pre dva dana, kada je izvršio samoubistvo.

Porodična kuća Janjuševića danas je bila ispunjena je jecajima i suzama, dok su se rodbina i prijatelji okupljali kako bi izrazili saučešće i pružili podršku porodici. Naša ekipa bila je na licu mesta i ispratila sve detalje sahrane, koje možete da pročitate na našem portalu Republike

Braća Janjuševih jako teško su podenli dolazak Mihaila, pa su i nakon završetka sahrane ostali sami na grobu i tugovali za njim. Jedna objava na društvenim mrežama privukla je jako veliku pažnju, a radi se o potresnim rečima koje je Boris uputio svom pokojnom mlađem bratu Mihailu. 

- Gledajte mog brata, moju facu najlepšu. A ja ti dao ime Mihailo moj lepi, moj živote, krvi moja, dušo moja, anđele moj slatki. Mama ti okitila jelku, Mile moj najbolji. Ništa više neće biti isto, brate moj. Ti me pitaš što ne odradiš tetovažu, a zar tebe moram na srce, brate moj - glasila je emotivne poruka koju je Boris napisao uz fotografiju svog pokojnog brata Mihaila. 

 

 

Podsećamo, Boris i Marko godinama nisu razgovarali sa Mihailom, zbog čega je Janjuš na sahrani zatražio i njegov oproštaj:

Prerano si otišao, brate moj, iako si najmlađi, bio si najsnalažljiviji od svih nas, pogotovo u onom losem gradu… Naša sećanja će biti lepa na tebe, a ono što ti nikada nisam rekao jeste koliko mi značiš brate, koliko te volim, a moglo je drugačije. Tamo gore te čeka deda koji ti je dao ime... Imaćete o čemu da pričate. Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj. Skočio bih za tobom dole - jecao je Janjuš na grobu svog pokojnog brata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading