LEŽAĆEŠ BESPOMOĆAN U KREVETU, SETIĆEŠ SE OVIH REČI: Jezive reči u "Eliti", takmičarku cimer doveo do LUDILA!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Malivuk izgorela zbog Lakićevih reči!

LEŽAĆEŠ BESPOMOĆAN U KREVETU, SETIĆEŠ SE OVIH REČI: Jezive reči u "Eliti", takmičarku cimer doveo do LUDILA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičari "Elite" Marija Malivuk i Nikola Lakić sinoć su nakon debate ušli u žestok verbalni konflikt, a uvrede su pljuštale na sve strane. Nju su zabolele njegove reči, što mu je žestoko zamerila.

- Hvala ti živote za sve što si mi dao i uzeo, hoćemo još da ismevamo ljude koji su preživeli saobraćajnu nesreću. Ti se nećeš spr*ati sa tim, da li ti je jasno? Patićeš zbog svojih reči - rekla je Marija

- Ismevaš ljude koji su bili u komi, koji su doživeli udes, razmisli o tome. Kada u krevetu budeš ležao bespomoćan, setićeš se ovih reči - govorila mu je Marija Malivuk dok je on vežbao.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Lakića i Marije

Inače, ovog petka, 29. decembra odigraće se "Novogodišnja Elitovizija". Naime, Milica Mitrović, direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, izdala je zvanično saopštenje na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, prva "Elitovizija" ove godine desila se 5. oktobra, mesec dana nakon početka rijalitija. Članovi stručnog žirija bili su Sandra Rešić, Mirko Gavrić, Mira Škorić, Vesna Đogani i Ljupka Stević.

Nakon što su svi nastupu završeni novinarski žiri i stručni žiri su glasali i izabrali svoje pobednike, ali je i publika imala pravo glasa na društvenim mrežama TikTok, Facebook i Instagram, ali u putem SMS poruka. 

Na kraju večeri voditelja Dušica Jakovljević saopštila je rezultate, a najviše pobeda odneli su Marko Janjušević Janjuš i Mensur Ajdarpašić. Oni su osvojili TikTok, Instagram i SMS nagradu, ali takođe i nagradu noinarskog žirija. 

Što se tiče Facebook nagrade odneli su je Milena Kačavenda, Marko Đedović i Nemanja Gačić, kao i nagradu stručnog žirija. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading