BILO JE KRAJNJE VREME DA IMAJU ODNOSE! Porodica Teodore Delić ponosna na njenu prvu VRELU AKCIJU sa Bebicom, ovo su dugo čekali!

Autor:

Zadruga

20.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Teodore Delić smatra da je bilo krajnje vreme da Bebica i ona stupe u intimne odnose.

BILO JE KRAJNJE VREME DA IMAJU ODNOSE! Porodica Teodore Delić ponosna na njenu prvu VRELU AKCIJU sa Bebicom, ovo su dugo čekali!

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Odnos Nenada Macanovića Bebica i Teodore Delić intrigira javnost od samog ozvaničenja njihove veze. Ona nekoliko puta istakla da intimni odnos pred kamarama želi da izbegne, ali su emocije ovog puta preovladale, te su oni jutro dočekali u strasnom zanosu.

Prvi put se, povodom ovoga, za medije oglasila njena majka Slavica, koja je prokomentarisala Teodorinu odluku da pogazi svoju reč i ima se*s pred kamerama, a njen komentar iznenadio je sve:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

- Oni su već četiri meseca u odnosu. Sviđaju se jedno drugom. Teodora se zaljubila. Maze se i ljube, krajnje vreme je bilo da stupe u intimni odnos - kazala je gospođa Slavica za Pink.rs.

Kako ukućani, ali i korisnici društvenih mreža komentarišu, Teodora je u vezu sa Bebicom ušla sa određenom namerom i ne postoje emocije sa njene strane, a njena majka Slavica smatra drugačije i prepoznala je pravu ljubav:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, pink/Printscreen

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

- Nikakav viši cilj ne postoji. Najbolje poznajem svoje dete. Moja ćerka se zaljubila u Nenada, nadam se da će to potrajati što duže. Moje dete kad je sa jednim, ne postoje drugi muškarci za nju. Što se njega tiče, ja podržavam taj odnos. Dopada joj se od samog početka rijalitija - zaključila je Teodorina mama.

Inače, Teodora Delić je pre ulaska u "Elitu" bila povezivana sa ocem Maje Marinković, Radomirom Takijem Marinkovićem, iako je u više navrata svaku povezanost sa njim izričito demantovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading