PRVI HAOS MAJE I BUKILIĆA RAZBUDIO UKUĆANE: Nikola pobesneo zbog odbijanja, pa napravio lom!

Autor:

Zadruga

21.11.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Bukilić je pokušao da razgovara sa Majom o njihovom odnosu, a njen odgovor ga je doveo do ludila.

PRVI HAOS MAJE I BUKILIĆA RAZBUDIO UKUĆANE: Nikola pobesneo zbog odbijanja, pa napravio lom!

Foto: TV Pink

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" jedna od glavnih tema bio je raskid Nikole Bukilića i Teodore Radoičić, koji je usledio odmah nakon ulaska Maje Marinković u Elitu.

Maja je, nakon Nikolinog izlaganja, zaključila da je Bukilić i dalje emotivno zauzet, pa je svima saopštila da se neće mešati u njihov odnos, što je Nikoli udarilo na sujetu.

Kada su svi otišli na spavanje, Bukilić je prišao Maji, pa je pitao da porazgovaraju, a ona mu je dala šut-kartu, nakon čega je usledio haos.

Bukilić joj je uzeo jorgan, pa poručio da mu mora odgovoriti na pitanje, a Marinkovićeva ga je postavila na svoje mesto i stavila mu do znanja da se sa njom tako ne razgovara. Čini se da Bukilić ne podnosi odbijanje i da neće odustati dok ne osvoji Maju, a kako će njihov odnos izgledati nakon ovog poteza - ostaje nam da vidimo u nastavku rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading