MATORA PODVODILA ANITU: Pljačkale matorce, otele im VELIKE PARE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekinule su iskorišćavanje matoraca iz velikog straha da će završiti iza rešetaka!

MATORA PODVODILA ANITU: Pljačkale matorce, otele im VELIKE PARE!

Foto: ST/Nebojša Mandić/Nikola Mutic, Shutterstock

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović varale su starije muškarce, koje su obe iskorišćavala za novac ili neku drugu korist, ekskluzivno saznaje Republika. Kontroverzni bračni par iz rijalitija "Elita" čija priča poslednjih dana talasa ceo region, iza sebe, u spoljnom svetu, ostavio je gomilu prljavog veša, koji svakodnevno isplivava od izvor bliskih njima. Obe su se bavile protivzakonitim radnjama tako što su se okoristile o stariju gospodu, koja su u lepšoj polovini lezbo-para videla iskrenost i lepu energiju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita i Matora

- Matora je od prvog dana u Aniti videla da može da profitira i s njom napravi priču koja njoj odgovara. Znala je da se svi lože na Anitino zgodno mlado telo, posebno kada se sredi i napolje izbaci sve obline. "Ova mala je zlatna koka. Kad vam ja kažem. Ima da profitiram od nje. Dosta su moje devojke od mene profitirale i izlazile iz veze sa mnom kao uspešne. Jedna će i mene da izdržava", rekla je Matora jednom prilikom kada smo sedele na piću. Rekla sam joj da to nije dobra ideja, ali nije me slušala - počinje priču prijateljica kontroverzne zadrugarke koja je do tančina upućena u njihov odnos, pa nastavlja:

- Svesna da pored sebe ima prezgodnu, prelepu i mladu devojku za kojom uzdišu mnogi muškarci, u dogovoru s njom, došle su na ideju kako da dođu do novca, a da ne rade ništa. Išle su po skupim restoranima i hotelima, a koristile su i aplikacije za upoznavanje na kojim su nalazile lovatore. Anita je bila ta koja ih je navlačila, a onda je Matora uzimala stvar u svoje ruke i bila tu da obavlja sve ostalo. Kada bi se neki matorac naložio na Anitu, one su mu tada uzimale sve, a da ona čak i nema seks s njim. Kada su počinjali da se bune zašto samo daju pare, a nema seksa, Matora im je pretila i oni su se povlačili. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita i Matora

Dobro upućen izvor Republike je nastavku otkrio i kako su prestale da varaju matorce.

- Imali su ih na desetine, bile su dobre pare u pitanju. Od tog novca su Matora i Anita napravile veselje i svadbu. Putovale su od tih para i uživale. Imale su plan da kupe kola, stan. Ali desilo se nešto što nisu očekivale. Jedan deda je bio toliko ljut što Anita neće da se ljubi s njim, a već joj je dao ozbiljne pare. Zapretio je da će obe da prijavi u policiju i odnese snimke i poruke u kojim mu prete batinama. Prekinule su iskorišćavanje matoraca iz velikog straha da će završiti iza rešetaka. Mnogi i sada proklinju Anitu, zato joj sve ide naopako - završava izvor blizak Jovani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kobra

21.11.2023 09:23

Pa neka se jave matorci koji su prevareni,bar je to lako. Ovako…rekla,kazala.

Рррр

22.11.2023 02:35

Могуће је. Златне коке једна другој. Треба маторци дс се јаве новинаримс и пошаљу поруке од њих