BULIĆ BI UŠAO U ZADRUGU BEZ HONORARA! Konačno progovorio o SUKOBU Ane i Kačavende: Sve što je rekla je LAŽ!

Autor:

Zadruga

17.11.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić konačno progovorio o sukobu Ane Ćurčić i Milene Kačavende!

BULIĆ BI UŠAO U ZADRUGU BEZ HONORARA! Konačno progovorio o SUKOBU Ane i Kačavende: Sve što je rekla je LAŽ!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic

Biznismen Dragan Aca Bulić povukao se iz javnosti nakon izlaska Ane Ćurčić iz "Zadruge 6" i često se spekuliše o prirodi njihovog odnosa. Bulić je izašao iz "medijske ilegale" i gostovao u jednom podkastu, gde je govorio o onome što mesecima interesuje javnost.

- Mi smo u super drugarskim odnosima. Ana je moja prva ljubav, neko s kim sam živeo deset godina, imali smo fenomenalne trenutke. Imali smo i tragediju koja nas posebno veže, ona je karmički vezana za mene. Prikazano je sve to drugačije, nije sve tako kao što izgleda. Uvek ću biti tu za nju do kraja života, bila ona dobra ili loša, ona je deo mene - rekao je Aca, a onda se nadovezao i progovorio o Mileni Kačavendi:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić i Aca Bulić

- Sve što je rekla je relativna laž. Ja sam tu osobu upoznao kad je Ana ušla u Zadrugu, o meni priča neko ko me ne poznaje, a koji su motivi svega toga, moje mišljenje je da ona priča o sebi. Toj ženi sam pomogao i nikad joj ružnu reč nisam rekao. Gledao sam da ishendlujem to između njih dve kao dve drugarice, koje su se posvađale, da to izbalansiram. Kad sam video da ne može, povukao sam se. Ne želim da je vređam niti da kažem bilo šta loše.

Republika

Foto: ATAImages

Milena Kačavenda i Aca Bulić

- Za mene vrednost nije novac, moja čista reakcija je bila da zaštitim Anu. Da su me zvali u prošlu, ja bih ušao na jedan, bez para bez ičega, samo da je izvučem da joj bude bolje da joj pomognem. Moje učestvovanje se završava onda kada je gostovala u Narod pita. Ana je jedna sasvim normalna žena i majka, poriv je bio samo da je zaštitim, a onog momenta kada je izašla ja sam se povukao - zaključio je Bulić za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
babica

17.11.2023 23:06

lazes sve Bulicu...kupio si njenu cutnju o batinjanju.Ne bi bilo lepo da sad kao biznismen nosis tu etiketu.10g ste ziveli...znaci od njene 12g 😂😂😂😂