"AKO JE OVO LJUBAV, BIRAM DA BUDEM MRTVA": Žestoko suočavanje Anite i Matore nakon emisije, Tomićeva tražila PSIHIJATRA!

Autor:

Zadruga

17.11.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita i Matora se suočile nakon emisije "Gledanje snimaka"!

"AKO JE OVO LJUBAV, BIRAM DA BUDEM MRTVA": Žestoko suočavanje Anite i Matore nakon emisije, Tomićeva tražila PSIHIJATRA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita i Matora

Nakon emisije "Gledanje snimaka", Anita Stanojlović je zamolila Jovanu Tomić Matoru da porazgovara sa njom, a sa njima je pošao i Marko Đedović, koji je mlađoj kumi očitao bukvicu.

- I dalje nisi iskrena - rekao je Đedović.

- Loše mi je - rekla je Matora.

- A šta ja treba da kažem? Izgubila sam život. Izgubila sam je, ona je moj život. Pored Alekseja, samo nju imam... - pitala je Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita i Matora

- Anita, ja preko ovoga ne mogu da pređem. Da je bio neki flert, durila bih se par dana... Anita, svaku emisiju si vrdala... Sve si vrdala - dodala je Matora.

- Ti i dalje pokušavaš da lažeš. U ovome je ceo svet. Kad smo išli na suđenje, ljudi su nam se drali... Vi niste sami u ovome. Da li si svesna da Matora ima porodicu, brata? Ona nije ništa uradila, ovo je tvojom krivicom - rekao je Marko.

- Ja ne znam šta očekuješ od mene? Da ti oprostim? Skrati mi muke, pusti mi da odbolujem. Ja te volim još uvek, ali će me proći - priznala je Matora Aniti.

- Ne želim da te prođe, ja te volim - govorila je kroz suze Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita i Matora

- Anita, kad je ljubav, ne padne ti na pamet da tako nešto radiš. Šta ćeš kad vidi Jovana poruke? Ti bi da se pomirite, da pređete u Beograd. To nije moguće - rekao je Đedović.

- Nije moguće posle svega. Najveća kazna mi je što moram da budem još sedam meseci sa tobom. Treba da izađem, ali roditelji su mi bolesni, ne želim da idem bez dinara. Marko je tražio tri puta psihijatra za mene. Šta treba, da slomim nešto? - rekla je Matora.

- Jovana, volim te - nastavila je Anita.

- Ako je to ljubav, biram da budem mrtva! - poručila je Matora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita i Matora sa Đedovićem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading