OVO JE PAKLENI PLAN MAJE MARINKOVIĆ ZA ELITU: Priznaje sve o odnosu sa Janjušem, a poruka koju je uputila Aneli će napraviti TOTALNI HAOS u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

13.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković pred sam ulazak u Elitu, za Republiku otkriva sve o susretu sa Janjušem i paklenom planu!

OVO JE PAKLENI PLAN MAJE MARINKOVIĆ ZA ELITU: Priznaje sve o odnosu sa Janjušem, a poruka koju je uputila Aneli će napraviti TOTALNI HAOS u Šimanovcima!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Starleta Maja Marinković večeras ulazi u rijaliti ,,Elitu 7", a za Republiku ispričala je sve detalje njenog ulaska, kao i da li će imati tajni zadatak, o čemu bruje društvene mreže. Odmah na početku, Maja ističe da nema tremu, jer je ovo za nju već dobro poznati teren, ali da bi mnoge njene cimerke treba da imaju. 

Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić, ATAImages

Maja Marinković, Aneli Ahmić, Janjuš

 

- Jedva čekam, spremna sam, spremila sam, naoštrila sam se svim mogućim informacijama, toliko posedujem o svakome, da ove godine nikoga neću poštedeti - započinje Maja za Republiku i nastavlja o Aneli i Janjušu:

- Ne bih sada da ih komentarišem, jer ćete sve videti večeras i narednim danima. Vidim da se tu spominju neke cifre, nešto, ne znam ni ja. Ljudi, vi znate ko je Maja, da meni ne treba ni novac, niti bilo šta da napravim dramu. (smeh). Šalu na stranu, ja ću svoje reći, ja nikoga prva nisam pominjala, jer ja ni ne znam ko su ti ljudi, ali vidim da oni znaju za mene, to i jeste uvek bio problem. Na mene se kače, na moje ime, a ja ne znam ni ko su. Svi znaju da Maja donese dva, tri naslova, ali gledaj, ja to uvek dobro naplatim.

Foto: Instagram.com printscreen

Maja Marinković Instagram

 

Upitali smo Maju i da li ima neki pakleni plan ili taktiku kojom će se predstaviti budućim cimerima, na šta nam je na poručila:

- Stiže kraljica rijalitija, zar treba ja sebe da predstavim uopšte? Moje ime ije dovoljno zvučno, da nema potrebe za bilo čim. 

Za sam kraj razgovora, upitali smo Maju da nam otkrije kako će se ponašati ukoliko bude bila u izolaciji kao potrčko sa Janjušem:

- Ja nemam taj probolem, Janjuš i ja imamo korektan odnos, e sad, da li će biti nekih upadica, to ćemo videti. Ja iskreno i očekujem da ću biti u izolaciji, nekako osećam da će se to tako desiti, pa ćemo videti, sve u svemu, uzbuđena sam - govori Maja za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading