UDALA SE BIVŠA ZADRUGARKA: Isplivale slike sa venčanja na plaži! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.11.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevena Milićević posle porođaja izgovorila "Da".

UDALA SE BIVŠA ZADRUGARKA: Isplivale slike sa venčanja na plaži! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Bivša rijaliti učesnica "Zadruge", Nevena Milićević, nedavno je postala majka devojčice, što je izazvalo oduševljenje kod njenih fanova. Međutim, to nije jedina lepa vest koju je mlada mama podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Nedavno je na svoj Instagram nalog postavila fotografije sa svog venčanja na egzotičnoj destinaciji pored mora, gde se uz predivne pejzaže i sunčan dan, Nevena udala za svog izabranika Stefana.

Nevena Miličević je poznata kao svetski poznati model, a nakon što je provela neko vreme u rijalitiju "Zadruga", povukla se iz javnosti i preselila u Ameriku, gde se posvetila porodičnom životu. Međutim, njena ljubav prema modi i lepoti nije nestala, te je odlučila da svoje venčanje bude u skladu sa tim. U jednostavnoj, ali prelepoj beloj haljini, Nevena je blistala dok je izgovarala svoje "Da" svom voljenom Stefanu.


I dok svi čestitaju mladencima na srećnom događaju, ovo venčanje je izazvalo pažnju javnosti zbog egzotične lokacije i prelepih fotografija. Nevena je objavila i video na svom Instagram storiju, gde se može videti kako su ona i Stefan uživali u romantičnoj ceremoniji na plaži, dok su njihovi gosti uživali u predivnom pogledu i toplom letnjem danu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading