DRAGANA MITAR SMUVALA MLAĐEG MUŠKARCA: Posle afere sa oženjenim i skandaloznog RAZVODA, konačno srećna u ljubavi!

Autor:

Zabava

12.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka obelodanila detalje svog ljubavnog života.

DRAGANA MITAR SMUVALA MLAĐEG MUŠKARCA: Posle afere sa oženjenim i skandaloznog RAZVODA, konačno srećna u ljubavi!

Foto: TV Pink/printscreen

Dragana Mitar

Dragana Mitar, nekadašnja modelsica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga", nedavno je otkrila da je ponovo zaljubljena, ali ovaj put u mlađeg momka. Njena ljubavna veza sa Edisom Edom Fetićem, koju su mnogi pratili u rijalitiju, bila je puna turbulencija i privukla veliku pažnju javnosti. Ušla je kao udata žena, a iz rijalitija je izašla sa raskinutom vezom i bivšim suprugom sa kojim je imala nesuglasice. Međutim, Dragana je sada otkrila da je sve to iza nje, kao i da je pronašla novu ljubav.

- Ja sam se udala za čoveka koji je bio 12 godina stariji od mene. U njegovom društvu bilo je dosta prijatelja koji su šetali 'nove modele'. Iz tog društva sam saznala kako se o tome priča. Kako muškarci stare, njima trebaju mlađe devojke, pa tako i žene kada stare, trebaju im mlađi muškarci - ispričala je Dragana u emisiji "Magazin In".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dragana Mitar novi dečko

- Ja sam se razvela i smatram da je to bolje! Kada je ljubav prestala ja sam otišla. Posle se desila još jedna ljubav, koja takođe nije opstala. Sada imam novog momka, koji je mlađi od mene. Sada sam dosta sazrela, pa ću evo ekskluzivno i reći da smo ja i moj bivši suprug sporazumno rešili sve naše nesuglasice. Naša priča je išla od ljubavi do mržnje, ali se na kraju lepo završila - govorila je ona. 


Njena priča o ljubavi, raskidu i novoj vezi nije jedino što je privuklo pažnju medija. Dragana se našla i u centru pažnje zbog brojnih estetskih operacija koje je imala, posebno na nosu. Prema njenoj izjavi, nos je operisala čak osam puta, a nadala se da će sedma operacija biti poslednja. Međutim, zbog komplikacija je završila u bolnici i bila je u strahu da će se isto ponoviti.
Republika

Foto: printscreen/instagram.com/minavrbaski

Dragana Mitar i Edo Fetić

Iako je bila u žiži javnosti i zbog svog ljubavnog života i estetskih operacija, Dragana je sada odlučila da se fokusira na svoju sreću. Kako je rekla, sa bivšim suprugom je sporazumno rešila sve nesuglasice i njihova priča je sada završena na lep način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading