"ANITA MI SE GADI, SPREMNA JE NA SVE ZBOG NOVCA" Tijana Ajfon KIPI od besa, razvezla jezik o AFERI sa Mateo Carem!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon hitno reagovala o aferi Anite Stanojlović i Matee Car!

"ANITA MI SE GADI, SPREMNA JE NA SVE ZBOG NOVCA" Tijana Ajfon KIPI od besa, razvezla jezik o AFERI sa Mateo Carem!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Starleta Tijana Ajfon, kao jedna od zvanica na nedavno održanom venčanju zadrugarki Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, zgranuta je zbog ispovesti tiktokerke Matee Car koja se čak i tog dana dopisivala sa Anitom.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tijana Ajfon

 

- Jako mi je teško jer prodnosim ovo kao da se meni događa… Mnogo mi je žao Jovane i ne mogu da gledam one scene kad plače. Samo se molim Bogu da zdravstveno sve dobro podnese i to mi je najbitnije. Što se tiče onog zla od Anite... Toliko sam ogorčena na nju da ne mogu adekvatne reči da nađem, a da ne budem prosta… - istakla je Tijana za Pink.rs.

 

- Jasno je da je sve podmuklo i perfidino odigrala da bi se ogrebala i omugućila sebi život koji sama sebi nikad priuštila ne bi... Jednostavno, spremna je na sve radi novca, slave i popularnost. Jadna je, jednostavno mi se gadi - zaključila je besno Maksimovićeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading