HITNO OGLAŠAVANJE ANE RADULOVIĆ: Evo šta je rekla nakon odluke PRODUKCIJE da je postavi na MESTO Dušice Jakovljević!

Autor: P. R.

Zadruga

10.11.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Elita prekinula ćutnju nakon unapređenja!

HITNO OGLAŠAVANJE ANE RADULOVIĆ: Evo šta je rekla nakon odluke PRODUKCIJE da je postavi na MESTO Dušice Jakovljević!

Foto: ATA Images

Nakon što je Dušica Jakovljević dala otkaz na mesto voditeljke Pink televizije, podigla se velika prašina u domaćim medijima. Međutim, produkcija rijalitija "Elita" nije dugo čekala, te je odlučila da na tu upražnjenu poziciju postavi Anu Radulović, a ona se sad ovim povodom oglasila.

Naime, Radulovićeva nije htela previše da detaljiše, ali je istakla da nikada nije sumnjala u odluke produkcije, kao i da joj je velika čast što joj ova prilika ukazana.

Ne bih puno komentarisala, sem da nikada ni u jednu odluku produkcije nisam sumnjala, i svaka do sad se pokazala kao najbolja, hvala im na poverenju. Ja ću se truditi da svaku pruženu priliku opravdam i svaku emisiju da li ovu večeras ili sutra neku drugu vodim na najbolji mogući način. Za kraj mogu da kažem radujem se svemu što dolazi i što "Elita" iz dana u dan obara rekorde gledanosti - istakla je Ana, prenosi Srbija Danas.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Radulović

Podsećenja radi, Dušica Jakovljević progovorila je o svom iznenadnom otkazu i napuštanja ružičastog jata nakon punih deset godina rada na ovoj televiziji, te istakla da je sa pojedinim kolegama zahladnila odnose.

Čula sam sad da se neke kolege oglašavaju, bespotrebno. Nisam se ni sa kim posvađala, ali jesam sa nekima zahladila odnose. Ja imam privatni život, decu, prijatelje koji nemaju veze sa televizijom. Mnogima sam pomogla, mnogima sam bila tu, ali da ne ulazimo u to... Ja sam otišla dalje - kazala je Jakovljevićeva za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dušica Jakovljević dala otkaz na Pinku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Van Halen

10.11.2023 21:24

E tv Pink je ovim postavljanjem prevazisla samu sebe. Najveca budaletina, koja ne zna da li je dosla ili posla, koja ne zna da cita, govori i ponasa se je zamenila Dusicu.... ha ha ha ha ha ha ha ha ha.... ala se taj baja koji je dotle doveo bas obeznanio od ove tuke u autfitu porno dive.