ALEKS OBJAVILA SNIMAK BEBE: Čestitke pristižu sa svih strana, lavina EMOCIJA u Crikvenici! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

09.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić blista od sreće!

ALEKS OBJAVILA SNIMAK BEBE: Čestitke pristižu sa svih strana, lavina EMOCIJA u Crikvenici! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, nakon svih skandala sa verenikom Filipom Carem, odlučila je da stavi tačku na sve rasprave i fokusira se na svoju trudnoću, a svojim objavama na društvenoj mreži Instagram neretko razneži svoje pratioce.

Naime, Nikolićeva zajedno sa Carem, nakon što su svojoj ljubavi dali još jednu šansu, trenutno uživa u Crikvenici, rodnom mestu svog partnera, odakle je podelila snimak pod nazivom "život jedne žene", gde je kroz animaciju prikazala životni put od bebe do zrele žene.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić instagram

Inače, Aleks i Car sa nestrpljenjem iščekuju rođenje svoje ćerke, koja će, kako su istakli, biti njihov prvenac i najveća radost u životu, a trudnoj Nikolićevoj već uveliko čestitaju kako podnosi trudnoću i koliko pazi na bebu.

Podsećanja radi, par je nedavno prošao kroz turbulentan period, kako na individualnom, tako i na zajedničkom nivou. Nakon što je Aleksandra objavila da je u blagoslovenom stanju, Maja Marinković je otkrila privatne prepiske sa Filipom. Usledile su optužbe za fizičko i psihičko zlostavljanje, ali su Nikolićeva i Car odlučili da se fokusiraju na svoju buduću porodicu i ostave sve probleme iza sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading