LJUBAVNICA ZABRANILA JANJUŠU DA POMINJE ŽENU: Aneli histerisala po Šimanovcima, pa ga uslovila: Još jednom je pozdravi i završili smo!

Autor:

Zadruga

09.11.2023

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić pokazala svoje pravo lice, te svojom izjavom zaprepastila sve.

LJUBAVNICA ZABRANILA JANJUŠU DA POMINJE ŽENU: Aneli histerisala po Šimanovcima, pa ga uslovila: Još jednom je pozdravi i završili smo!

Foto: ST/P.Divac, E-stock/ Časlav Vukojičić, Instagram.com

Aneli Ahmić pokazala svoje pravo lice, te na iznenađe svih zapretila svom oženjenom dečku Marku Janjuševiću Janjušu da više ne sme da pominje svoju suprugu Emu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Naime, Janjuš je sa Lepim Mićom komentarisao kako mu nedostaje ćerka Kruna, pa se u jednom trenutku obratio ženi Eni, što je Aneli jako zasmetalo.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš

- Ena, poljubi je i za mene, mnogo mi nedostajete. Nadam se da je sve dobro i jedva čekam da vas vidim za Novu godinu - rekao je Janjuš u kameru, a Aneli je doživela pomračenje uma:

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuš sa suprugom Enom

- Šta bre ti glumiš. Nemoj više da čujem da si pomenuo ženu, a kamoli je pozdravio. Ćerku naravno da možeš, ali ne razumem zašto ženu pominješ. Rekla sam ti da se sa mnom ne igraš. Ako je još jednom pomeneš, završili smo, meni se više ne javljaj.

Nakon toga Janjuš nije mogao da poverju šat SAneli šriča, pa joj je rekao da nije normalna, te da se pogubula.

Republika

Foto: instagram.com/samo.realno6

Aneli i Janjuš se raspravljaju

- Budaletino jedna. šta bre ti pričaš. Meni niko, pa ni žena nije mogla ništa da zabrani,a ti si se našla pametna da me uslovljavaš. Neću više da te čujem da tako pričaš gluposti.

Posle nekoliko sati Januš i Aneli su ponovo ležali u krevetu u dnevnoj sobi, kao da se ništa nije desilo, a Janjuš joj je kao i uvek govorio da je prezgodna.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli i Janjuš

- Namerno oblačiš te helanke koje me dovode do ludila. Opasna si ti, znaš....Tačno, znaš šta treba da uradiš kad pogrešiš. 

Podsećamo da su Janjuš i Aneli nedavno obelodanili svoju vezu. Međutim, ne prođe dan a da se njih dvoje ne posvađaju, ali kako se brzo pokaže, brzo se i pomire.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading