CAR ŽELI MACINE FILMOVE ZA ODRASLE: Filip nastavio da švrlja i nakon pomirenja sa Aleksandrom, starleta rešila da OBELODANI SVE!

Autor:

Zadruga

06.11.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diskrecija otkrila je kako Filip Car pokušava da stupi u kontakt sa njom.

CAR ŽELI MACINE FILMOVE ZA ODRASLE: Filip nastavio da švrlja i nakon pomirenja sa Aleksandrom, starleta rešila da OBELODANI SVE!

Foto: printscreen/RED TV, youtube.com/RTV Pink Official

Maca Diskrecija se sada bavi i snimanjem filmova za odrasle, a kako je i sama otkrila za Skandal, Filip Car je jedan od njenih najvećih fanova i redovno je prati.

Republika

Foto: Instagram.com, youtube.com/RTV Pink Official

 

 

- Ima dosta njih koji su me muvali, ima i iz politike, ali njih ne smem da imenujem. Filip Car me dosta prati, vidim po lajvovima. Baš me je juče pratio na lajvu. Nije mi pisao, verovatno da ne bi bio upadljiv, ali eto, on je tu. Mada on nije moj tip, daleko od toga. Nikada se nismo lično upoznali - govori Maca za Skandal.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Maca Diskrecija

 

Maca je, inače, uspela sebi da obezbedi stan i automobil, ali i da se preseli u Beograd, što je bila njena velika želja. Po prvi put je za Skandal otkrila i da je bila privođena zbog švaleracije sa jednim poznatim političarem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading