VEČERAS JE NA PINKU RASKRINKAVANJE KOJE SU SVI ČEKALI: Aneli više neće da pokriva Janjuša, konačno istina izlazi na videlo!

Autor:

Zadruga

03.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva prelomila, odlučila da prizna sve o čemu je dugo ćutala.

VEČERAS JE NA PINKU RASKRINKAVANJE KOJE SU SVI ČEKALI: Aneli više neće da pokriva Janjuša, konačno istina izlazi na videlo!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjuević Janjuš probudio je Aneli Ahmić i sa njom odmah započeo žestoku svađu. On je odlučio da joj današnji dan pretvori u pakao i pokaže kako izgleda rijaliti kad nema njega u svojoj blizini. 

- Ustaj, nema spavanja. Vileniš, praviš budalu od sebe, da ti ja sada objasnim kako se u rijalitiju funkcioniše. Sram te bilo - govorio je Janjuš, a Aneli je uzvratila uvredama:

- M*š, ti si go**o kvarno, nosi mi se s očiju - vikala je Aneli.

Uroš Stanić je pokušavao da smiri situaciju između njih dvoje, ali mu to nije plazilo za rukom. 

- Ti si jedno go**o i smrad, igraš se sa tuđim osećajima kao sa mojim, ovamo mi pričaš bajke, a tamo nebuloze. Večeras ćemo da razjasnimo sve bajke - pretila je Aneli.

- Dobili ste otkaz, znaš koji? Trajni. Ne znaš da poštuješ ništa, ni ti ni ova metla (Aneli). Stidite se za sve što je čovek uradio za vas, tek ćete pokazati prava lica. Da vas bude sramota, sram vas bilo. Nemoj da sam vas čuo jedne sekunde. Je l' vam je jasno? - govorio je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading