MAJA MARINKOVIĆ I EDO FETIĆ SLAVILI DO JUTRA: Važan dan u domu bivšeg zadrugara, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.11.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama isplivale slike, čeka se zvanično oglašavanje!

MAJA MARINKOVIĆ I EDO FETIĆ SLAVILI DO JUTRA: Važan dan u domu bivšeg zadrugara, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram

Domaća javnost bruji o odnosu bivših zadrugara Maje Marinković i Eda Fetića. Naime, oni su u isto vreme bili u Italiji, nakon čega su krenule spekulacije da se između njih dvoje dešava nešto više. Međutim, nove sumnje krenule su sa njihovim novim putovanjima, kao i zvog fotografija koje kače. 

Republika

Foto: Republika.rs, Red tv printscreen

Edo Fetić i Maja Marinković

Dok oni govore kako ne idu na iste destinacije, korisnici društvenih mreža su se potrudili da dokažu istinu, pa su uporedili fotografije i shvatili da su Maja i Edo bili na istm mestima, što dokazuju i slike na Instagramu.

Međutim, danas se posebno čeka reakcija Maje Marinković jer je Edu rođendan. Na društvenim mrežama su od ranog jutra počele da mu pristižu čestitike, koje je on delio na svom storiju na društvenoj mreži Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Rođendan Eda Fetića

Maja mu javno još uvek nije čestitala, ali je sinoć podelila sliku u svečanoj haljini, zbog čega fanovi na društvenim mrežama spekulišu da je sa njim dočekala rođendan kad je sat otkucao ponoć i da su tokom cele noći slavili. Njih dvoje se još uvek nisu oglasili kako bi potvrdili ili negirali ove sumnje, zbog čega se čekaju reakcije u toku dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading